SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Irina Bara și concluziile sale după parcursul de la Paris: „Plec cu gânduri frumoase!"

Irina Bara pe zgura de pe arena Philipphe Chatrier FOTO Guliver/GettyImages
Irina Bara pe zgura de pe arena Philipphe Chatrier FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 03 octombrie 2020 18:17 / Actualizat sambata, 03 octombrie 2020 19:02

Irina Bara a pierdut azi în turul al treilea la Roland Garros, dar va păstra amintiri plăcute de la prima sa evoluție pe tabloul principal al unui turneu de Mare Șlem

Jucătoarea din România a fost învinsă sâmbătă de Sofia Kenin, 6 WTA și campioană la Australian Open, cu 6-2, 6-0. Câteva dintre regrete se citeau în ochii Irinei Bara și la videoconferința de după înfrângere. 

„Diferența cred că a fost făcută de experiența adunată la acest nivel înalt, pentru mine a fost primul meci pe un teren central, a știut să gestioneze mai bine momentele dificile din meci. Dacă aș fi reușit în primul set să iau câteva puncte de game, scorul și jocul ar fi arătat altfel", a răspuns Irina Bara pentru TVR.

Dacă ar putea-o lua de la capăt ce ar schimba în evoluția sa? „Aș încerca să fiu mai agresivă, să încerc să mă relaxez mai mult pentru că m-am simțit tot meciul destul de încordată din cauza faptului că am jucat pe arena centrală și aș încerca să mă bucur puțin mai mult să fiu pe teren", a spus ea pentru Gazetă.

Mai pregătită data viitoare

Cum s-a simțit din teren prima sa înfruntare cu o jucătoare de Top 10? „Față de mine a fost mult mai atentă în punctele importante și a știut să gestioneze mai bine acele secvențe. Se simte experiența, bineînțeles, dar cred că data viitoare o să fiu mult mai pregătită și o să am mult mai multe soluții", a mai spus ea pentru Gazetă.

Chiar dacă ultima impresie nu e ce și-ar fi dorit, Irina are multe lucruri pentru care să se bucure. „Plec cu gânduri frumoase, am venit din calificări, apoi  am reușit să ajung în turul al treilea, ceea ce  pentru mine este un rezultat extraordinar. O să păstrez amintiri frumoase", a încheiat ea.

„Sunt zile și zile, azi pentru mine nu a fost cea mai bună, dar se întâmplă, așa e în tenis, câteodată reușești să-și iei toate șansele și în altele  nu reușești nimic" 
- Irina Bara

„Unul dintre obiectivele mele să urc în Top 100, dar anul acesta nu prea îmi mai oferă multe șanse, nu prea mai sunt turnee în continuare. Nu știu cum va fi programul meu pe final de an"
- Irina Bara

Rolul jucăriilor de pe termobag

Camerele de luat vederi au surprins la începutul partidei termobag-ul Irinei Bara, de care erau atârnate două jucării. „Le țin pe el ca să nu-mi fie confundat cu al altor jucători. Am pățit în trecut să-mi fie încurcat, chiar de două ori și m-am trezit fără rachete înainte de meci. Așa că sunt foarte importante jucăriile", a spus zâmbind Irina. 

11 mingi de breaka avut Irina Bara în partida cu Sofia Kenin, convertind doar una

142 este loculpe care-l ocupa Irina Bara la începutul turneului, iar acum într-un clasament în timp real e pe 113

Citește mai multe știri despre Roland Garros: 

De ce e Simona Halep invincibilă pe zgură? Darren Cahill le-a spus americanilor secretul

A fost anunțată ora de start a meciului dintre Simona Halep și Iga Swiatek, din „optimile” Roland Garros

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează