SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Americanii și-au ales favoritele pentru Roland Garros » Cum este cotată Halep la câștigarea primului Mare Șlem din carieră

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 mai 2017 11:22

Jurnaliștii americani de la Sports Illustrated păstrează tradiția pronosticurilor înaintea turneelor de Mare Șlem, iar anul acesta Simona Halep este văzută drept principala favorită a turneului.

Jon Wertheim, Richard Deitsch, Stanley Kay și Jamie Lisanti, experții în tenis ai publicației, și-au ales favoritele pentru turneul francez.

Deși susține că Simona Halep este alegerea logică, Jon Wertheim mizează pe Kristina Mladenovici (14 WTA) în acest an, în timp ce Jamie Lisanti este de părere că Svetlana Kuznețova, campioana din 2009 se va impune în Franța.

Ceilalți doi jurnaliști au ales-o pe Simona Halep, iar un argument în favoarea acestui pronostic îl constituie colaborarea româncei cu australianul Darren Cahill, care a lucrat foarte mult la atitudinea sportivei. 

Calificările de la Roland Garros au început deja, în timp ce meciurile de pe tabloul principal se vor juca în perioada 28 mai - 11 iunie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
604245039744827
Luminita Dudescu  •  05 Iunie 2017, 08:01

Kristyna Mladenovic... Favorita!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează