SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Andreea Mitu, lăudată după prestațiile de la Roland Garros: "Poate ajunge în Top 20"

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 mai 2015 17:15

Andreea Mitu a rămas singura româncă la Roland Garros și a reușit să se califice în "optimile" turneului.

George Cosac, președintele FRT, a vorbit despre performanța Andreei Mitu și despre cariera acesteia.

"Ea a fost introdusă în meciul contra Canadei, din Fed Cup, din cauza accidentării lui Begu și pînă la urmă așa se poate scrie istoria unei campioane. Poate că altfel nu avea șansa să facă un meci mare cu Bouchard.

Acum reușește să facă meciuri extraordinare. Am încredere în ea, pentru că are antrenor și sfătuitori foarte buni. Este o sportivă care poate ajunge în Top 20 WTA, pentru că are potențial extraordinar. Va fi una dintre jucătoarele de prestigiu ale României", a spus Cosac pentru DigiSport.

Playtech: BOMBĂ! Reghecampf, DAT DE GOL de presa din Germania! S-au aflat, în sfârșit, dedesubturile mariajului cu Anamaria Prodan


Comentarii (2)
strauss.
strauss.  •  31 Mai 2015, 22:12

spre deosebire de Halep care chiar stie tenis, Mitu e frumoasa (seamana cu Ivanovici) dar cu tenisul ...mai putin,chiar daca acum e pe val

10204389902090161
Nicolae Cojocaru  •  31 Mai 2015, 19:42

Așa o fi, dar, deocamdată nu e cazul să o ridicăm în slăvi. Schiavone nu mai reprezintă o forță in tenis și, în plus, alergase câte 3 seturi în meciurile precedente, cam mult pentru vârsta ei. Mitu a câștigat dar nu a arătat un joc sclipitor, în afară, poate, de forhand.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează