SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Echipa României pentru Billie Jean King Cup 2022, decimată înainte de duelul cu Polonia » Monica Niculescu, pozitivă cu COVID-19 + Pe cine a convocat Tecău

Echipa de FED Cup a României în 2019, foto: Imago
Echipa de FED Cup a României în 2019, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 12 aprilie 2022 13:31 / Actualizat marti, 12 aprilie 2022 13:37

Andreea Mitu (30 de ani, 597 WTA) a fost convocată de urgență de Horia Tecău pentru meciul Polonia - România din Billie Jean King Cup, după ce Monica Niculescu (34 ani, 308 WTA) a fost confirmată luni seară cu Covid-19 și se află în izolare.

  • Duelul Polonia - România va avea loc în perioada 15-16 aprilie 2022 și va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro

Continuă problemele pentru Horia Tecău înainte de întâlnirea cu Polonia. După ce Gabriela Ruse a anunțat că nu va mai face deplasarea în Polonia, România nu se va putea baza nici pe Monica Niculescu. 

E oficial, s-a schimbat formatul Cupei României: „Vrem să revitalizăm această competiție istorică!”
CUPA ROMÂNIEI
E oficial, s-a schimbat formatul Cupei României: „Vrem să revitalizăm această competiție istorică!”

Andreea Mitu o va înlocui pe Monica Niculescu

În acest context, Andreea Mitu a fost convocată pentru confruntarea cu Polonia, națională pentru care va juca și Iga Swiatek, numărul 1 mondial din WTA.

„Monica Niculescu a fost confirmată cu Covid-19. Horia Tecău a convocat-o pe Andreea Mitu pentru meciul cu Polonia.

Monica Niculescu, una dintre cele mai valoroase și experimentate jucătoare din echipa României, convocată pentru meciul cu Polonia din Calificările Billie Jean King Cup 2022, a fost confirmată luni seară cu Covid-19 și se află în izolare în hotelul oficial. 

Celelalte componente ale echipei României pentru meciul de la Radom, din 15-16 aprilie 2022, sunt într-o stare bună de sănătate și se pregătesc pentru partidele din week-end. 

Din dorința de a avea la dispoziție întreaga echipă, Căpitanul-nejucător Horia Tecău a convocat-o și pe Andreea Mitu, o experimentată jucătoare de dublu, așteptată să ajungă azi în Radom, Polonia”, se arată în comunicatul oficial al reprezentativei noastre.

Citește și alte știri din tenis: 

Victor Hănescu despre antrenorul cu care lucrează Simona Halep: „Cu Mouratoglou nu poți să zici: «Da’ de ce?»”

VIDEO Schwartzman, scandal cu arbitrul la Monte Carlo » A țipat secunde în șir la oficial după o decizie care l-a nemulțumit

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
wittman68
wittman68  •  13 Aprilie 2022, 01:42

Mie Irina Bara mi se pare slabuta, nu o ajuta nici fizicul. E genul de jucatoare care doar pune mingea in teren, nu cauta tusa. Apropo, a observat cineva un lucru straniu din tenisul romanesc, valabil in destul de mare masura si in alte sporturi? Sunt vreo 15 jucatoare ce au facut si fac parte de-a lungul timpului din top 100 mondial. Stiti ce au acestea in comun? Niciuna nu e ardeleanca. Si la masculin e aproape aceeasi situatie....

1626497344230564
Nicolae Grecu  •  12 Aprilie 2022, 19:39

La Irina Bara s-a gândit cineva? E mai bună la simplu ca Michi , iar la dublu chiar face treabă bună. Sau a refuzat și ea?

nicto
nicto  •  12 Aprilie 2022, 18:41

deci... care e echipa?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează