SPORTURI  »  TENIS  »  TRANSYLVANIA OPEN

VIDEO Victorie rusească la Transylvania Open: „Iubesc acest turneu, abia aștept să revin și anul viitor!”

FOTO: Facebook @TransylvaniaOpen
FOTO: Facebook @TransylvaniaOpen

Articol de - Publicat duminica, 16 octombrie 2022 20:58 / Actualizat duminica, 16 octombrie 2022 20:59

Anna Blinkova (24 de ani, 138 WTA), venită din calificări, s-a impus la Transylvania Open 2022, după ce a trecut în finală de Jasmine Paolini (26 de ani, 78 WTA) cu 6-2, 3-6, 6-2.

Tribunele s-au umplut pentru ultima zi a turneului Transylvania Open, chiar dacă în ultimul act nu a ajuns niciuna dintre cele patru românce prezente pe tabloul principal. 

O jucătoare din Rusia face declarații pro-Putin: „M-am săturat să tac! Să vă spun de 2014”
Război în Ucraina
O jucătoare din Rusia face declarații pro-Putin: „M-am săturat să tac! Să vă spun de 2014”

Singurul turneu WTA 250 care se organizează în România le-a avut în finală pe Anna Blinkova din Rusia, clasată pe locul 138 în ierarhia mondială la începutul săptămânii trecute, și pe Jasmine Paolini din Italia, 78 WTA.

Anna Blinkova, victorioasă la Transylvania Open

Spectatorii au văzut tenis de calitate și o luptă intensă care s-a întins pe trei seturi. Rusoaica în vârstă de 24 de ani a câștigat cu 6-2, 3-6, 6-2. 

„Iubesc acest turneu și de-abia aștept să vin și la anul pentru că mi-a plăcut să joc aici și fiindcă am avut multă susținere, ceea ce m-a făcut să lupt până la ultima picătură de energie. Vă mulțumesc!", a spus Blinkova, care a venit din calificări. 

Junioară promițătoare, Blinkova a avut probleme cu accidentările, însă acum a zâmbit cu primul trofeu WTA în brațe.

Ea și-a pus numele pe lista scurtă a acestui turneu, anul trecut impunându-se Anett Kontaveit, cea care a învins-o în 2021 în ultimul act pe Simona Halep și care și-a asigurat calificarea la Turneul Campioanelor chiar pe hard-ul de la Cluj-Napoca. 

Citește și alte știri din tenis:

Federer, Nadal sau Djokovic? Mike Tyson are un favorit și un jucător care nu îl încântă: „Nu arată deloc bine pe teren!”

FOTO + VIDEO „Frec menta! De ce râdeți?” » Eugenie Bouchard, provocată să rostească expresii românești: „Oh, Doamne, sunteți atât de ciudați!”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (6)
flob
flob  •  17 Octombrie 2022, 09:48

Ce caută asta la un turneu organizat într-o țară UE? Du-te duduie și bate racheta la tătucu putin in Rusia.

Olandezu
Olandezu  •  17 Octombrie 2022, 04:34

Nu mai fiți răutăcioși ,acest copil a muncit și muncește pentru idealul ei,acela de a juca tenis. Nu e ea vinovata de ce se întâmpla in Ucraina. E o aberației cu interzicerea sportivilor ruși . Ei câștiga sau nu bani la vedere( turnee). Nu ca milio/miliardarii de carton de peste tot pe spatele nostru al tuturor.

johny2003
johny2003  •  17 Octombrie 2022, 01:56

Numai sa nu vina data a-viitoare si cu armata bolsevica a lui Putinica!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close