SPORTURI  »  TENIS  »  SPECIAL

Asaltul copiilor » Halep, Tecău şi Cîrstea au fost alături de micuţii tenismeni de la Tenis Club Idu

Sorana, Simona și Horia s-au simțit de minune printre puști // Foto: Iulian Fotea (Telegraf Constanța) +1   FOTO
Sorana, Simona și Horia s-au simțit de minune printre puști // Foto: Iulian Fotea (Telegraf Constanța)

Articol de - Publicat duminica, 08 decembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 07 decembrie 2013 21:27

Sorana Cîrstea, Horia Tecău şi Simona Halep au petrecut o zi alături de micii iubitori ai tenisului la Tenis Club Idu, în Mamaia.

Cei mai buni tenismeni români ai momentului şi-au dedicat ziua de ieri celor mai mici iubitori ai sportului alb. A doua ediţie a Kids Day, proiect demarat de Sorana Cîrstea şi Horia Tecău şi dedicat copiilor cu vîrste între 5 şi 12 ani, s-a desfăşurat la baza sportivă Tenis Club Idu, situată pe malul Lacului Siutghiol din staţiunea Mamaia.

Invitatul special al evenimentului a fost senzaţia anului în tenisul mondial, Simona Halep. Prezenţa celor trei la malul mării a atras peste 200 de copii, care au avut ocazia să joace alături de idolii lor, să se fotografieze cu ei şi să primească autografe.

Cu zîmbetul pe buze, Sorana, Horia şi Simona le-au oferit celor mici o zi de neuitat şi o motivaţie în plus pentru a păşi pe urmele lor. "Este impresionant să fiu aici, alături de copii, mai ales că sîntem la Constanţa. Mă gîndesc că şi eu am fost ca ei şi îmi aduc aminte cu bucurie de acele. Chiar m-a impresionat tot ce s-a întîmplat", a spus Halep.

"Mă regăsesc în fiecare dintre ei şi sînt la fel ca ei. Am început tenisul la 6 ani. Eram mic, timid şi aveam emoţii, exact ca aceşti copii, şi îmi amintesc acum acele clipe" a adăugat Tecău. "Am venit cu inima deschisă şi cu multă bucurie. Mă simt în largul meu în mijlocul copiilor. Am avut şi eu vîrsta lor şi ştiu ce înseamnă astfel de bucurii", a completat Cîrstea.

Pe lîngă şansa de a fi pe acelaşi teren cu trei nume mari ale sportului, copiii au avut parte de multe surprize, tombole cu premii constînd în echipament sportiv şi multe dulciuri. Proiectul va continua anul viitor, cînd va fi ales un nou oraş, după ce prima ediţie s-au desfăşurat la Bucureşti, invitat special fiind Victor Hănescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează