SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2020

Atenție, Simona Halep și Darren Cahill! Scenariul EXTREM la Australian Open 2020: „Facem turneul indoor”

Articol de GSP - Publicat joi, 09 ianuarie 2020 11:43

Simona Halep, 28 de ani și nr. 3 WTA, și Darren Cahill trebuie să pregătească toate scenariile posibile la Australian Open 2020 (20 ianuarie-2 februarie), în condițiile în care organizatorii iau în calcul să mute primul turneu de Grand Slam al anului complet indoor.

Decizia oficialilor Australian Open 2020 ar veni după ce incendiile masive cu care se confruntă țara de la Antipozi ridică probleme semnificative privind calitatea aerului din Melbourne.

Simona Halep nu ar fi avantajată de o asemenea decizie. Simona a jucat Kremlin Cup și Sofia, ambele în 2013, și a jucat o finală în Turneul Campioanelor, în 2014, pierdută la Serena Williams. Jocul Simonei Halep, cu schimburi lungi, nu ar fi favorizat de un turneu 100% indoor, ca să nu mai vorbim de presiunea fizică pe care o asemenea competiție o presupune. 

Pregătesc Simona Halep și Darren Cahill o schimbare majoră? Ce antrenament a făcut jucătoarea noastră

Australian Open, singurul turneu de Grand Slam 100% indoor din istorie?

Conform Reuters, în cazul în care devine prea periculos pentru jucători, organizatorii Australian Open vor să mute toate meciurile pe 3 arene cu acoperiș retractabil (Margaret Court Arena, Rod Laver Arena și Melbourne Arena) și 8 terenuri indoor.

„În cazul improbabil în care atmosfera se umple de fum, acoperișurile vor fi închise pe cele 3 arene mari și meciurile vor continua într-o mediu cu aer curat. Aparatele de pe arenele noastre vor filtra aerul. Sănătatea jucătorilor va fi mereu prioritatea noastră”, a explicat Craig Tiley, directorul turneului, în presa locală.

+9 FOTO

25 de oameniau murit în incendiile devastatoare din Australia, acolo unde focul a făcut ravagii pe 25.5 milioane de acri

Citește și:

Australian Open 2020, în pericol! Vor juca Simona Halep și celelalte nume grele la Melbourne? Indicii de măsurare au luat-o complet RAZNA

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
267890
267890  •  09 Ianuarie 2020, 21:17

Hai Halep! Hai acasa repede! Uitandu-ma la ce tenis se joaca zilele astea, nu pot sa nu ma intreb cum e posibil ca Halep sa fie nr. 3?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează