SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2019

AUSTRALIAN OPEN // Analiza lui Patrick Mouratoglou: de ce evită Roger Federer accidentările dese precum ale lui Rafael Nadal

Articol de GSP - Publicat joi, 10 ianuarie 2019 11:16

AUSTRALIAN OPEN // Patrick Mouratoglou, antrenorul americancei Serena Williams, a explicat de ce elvețianul Roger Federer (nr. 3, 37 de ani) nu are accidentări atât de dese precum rivalul său, spaniolul Rafael Nadal (nr. 2 ATP, 32 de ani).

" Rafael Nadal lovește extrem de intens fiecare minge pe care o joacă, indiferent că e la antrenament sau în timpul unui meci. Are atâtea accidentări pentru că nu renunță niciodată. Ani în șir a avut un program extrem de ocupat. E și unul dintre motivele succesului său, dar i-ar putea și scurta cariera.

De cealaltă parte, Roger Federer a avut mereu nevoie de mai puțin efort fizic, având în vedere programul. Fluiditatea jocului său și grija pentru evoluția pe termen lung l-au făcut să aibă o carieră prelungită și de succes", a explicat Mouratoglou, citat de express.co.uk.

Rafael Nadal și Roger Federer se pot întâlni în semifinale la Australian Open, fiind pe aceeași parte de tablou. Cei doi giganți ai tenisului s-au întâlnit în două finale la Antipozi, 1-1, ultima având loc în 2017, câștigată de elvețian în 5 seturi.

20-17este scorul la Grand Slamuri între Roger Federer și Rafael Nadal

Citește și:

Tabloul masculin: cu cine au picat Roger Federer, Novak Djokovic și Rafael Nadal + Posibil duel-șoc în semifinale

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează