SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Scene halucinante la Australian Open » Rebelul Australiei a șocat, în plin meci: „Voi fi testat pozitiv! Îți cumpăr cina dacă nu e așa”

Bernard Tomic / Sursă foto: ABC News
Bernard Tomic / Sursă foto: ABC News

Articol de GSP - Publicat marti, 11 ianuarie 2022 11:55 / Actualizat marti, 11 ianuarie 2022 11:55

Bernard Tomic (29 de ani, 295 ATP), unul dintre personajele controversate din circuitul masculin, a fost protagonistul unor scene nemaivăzute în primul tur al calificărilor de la Australian Open.

Condus de rusul Roman Safiullin cu 1-6, 1-2, australianul i-a făcut o dezvăluire stranie arbitrului partidei. Tomic i-a spus acestuia că simte că e infectat cu COVID-19, acuzându-i pe organizatori că procesul de testare lasă de dorit. Tomic a pierdut meciul în două seturi, 1-6, 4-6. 

Bernard Tomic șochează, în plin meci: „Voi fi testat pozitiv, îți spun sigur!”

Cu siguranță în următoarele două zile voi fi testat pozitiv, îți spun. Îți voi cumpăra cina dacă nu dau pozitiv testul în trei zile. Altfel, îmi cumperi tu cina.

Nu pot să cred că nimeni nu este testat. Ei le permit jucătorilor să intre pe teren cu teste rapide, făcute în camera lor. Haide... Fără testare PCR oficială, i-a spus Tomic arbitrului, potrivit Eurosport

Ultimele informații de la Melbourne » Care e situația lui Novak Djokovic, când s-ar putea decide totul și unde a fost surprins sârbul azi
AUSTRALIAN OPEN
Ultimele informații de la Melbourne » Care e situația lui Novak Djokovic, când s-ar putea decide totul și unde a fost surprins sârbul azi

Bernard Tomic și istoricul său controversat

Fost număr 17 ATP, Tomic are o traiectorie descendentă: a căzut în clasament ca urmare a inactivității în turnee, dar și din cauza problemelor legale din cauza cărora a ajuns să capete reputația de băiat rău al circuitului.

În martie 2020, la puțin timp după izbucnirea pandemiei de coronavirus, Bernard Tomic a mințit că are COVID-19 Ulterior, el avea să recunoască faptul că totul a fost doar o născocire a sa.

„Știm cu toții că este un rebel, se văd în felul său de a fi urmele balcanice ale familiei. Spune prostii în mod constant, iar ultima dintre ele este aceea că are coronavirus.

I-am scris chiar eu acum câteva zile și mi-a recunoscut că totul era o minciună și că nici măcar nu știe de ce a făcut-o. De fapt, totul e în ordine cu Tomic, nu are simptome”, spunea jucătoarea Andrea Petkovic la acel moment

În 2017, când încă se afla în primii 50 de jucători ai lumii, Tomic a fost acuzat că a pierdut intenționat un meci.

Citește și alte știri din tenis: 

ATP, comunicat în cazul Djokovic: „Ne bucură verdictul, dar recomandăm vaccinarea”

A mințit Novak Djokovic? Altă controversă majoră: sârbul riscă 12 luni de închisoare!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează