SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2018

AUSTRALIAN OPEN Simona Halep e gata de meciul cu Eugenie Bouchard! Ce spune despre canadiancă + un anunț categoric: "Nu renunț"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 16 ianuarie 2018 11:39

Simona Halep, locul 1 WTA se va duela joi cu Eugenie Bouchard, locul 112 WTA, în turul doi de la Australian Open.

După victoria din turul 1, Destanee Aiava, scor 7-6, 6-1, Simona Halep a vorbit despre înfruntarea cu Bouchard și despre meciul jucat în 2014, la Wimbledon, în semifinale, când canadianca s-a impus.

"Va fi un meci normal. Nu va fi nimic special. Știu cum joacă. Dar nu ne-am mai întâlnit de multă vreme. Cred ultima dată a fost în semifinale la Wimbledon, 2014. Acum mult timp.

Știu că ea stă mult pe linia de fund și încearcă să lovească foarte rapid. Trebuie să joc așa cum o fac mereu, să fiu agresivă și să o plimb pe teren.

Mă gândesc la accidentarea mea din meciul de la Wimbledon. Sunt mai mult de 50% sigură că am fost aproape de a câștiga. Avem multă încredere după Roland Garros. Simțeam bine mingea, dar s-a întâmplat la începului meciului și m-am speriat. Dar acesta este trecutul. Va fi un alt meci", a spus Simona Halep la conferința de presă.

Halep și Bouchard s-au duelat de trei ori în circuitul WTA, în 2014. Simona a câștigat două partide, la Indian Wells și la Turneul Campioanelor, iar Genie s-a impus la Wimbledon.

Simona Halep a vorbit și despre accidentarea din setul secund din meciul cu Aiava.

"Încă nu știu exact situația. Trebuie să mai aștept. Nu mă gândesc la accidentare. Nu știu cum s-a întâmplat, vreau să văd imaginile video. Voi vedea mâine ce va fi. Din experiența mea, nimic nu e rupt. Dar durerea este mare. Trebuie să văd un doctor.  Sunt obișnuită cu problemele la gleznă. Nu cred că mă voi opri. În opinia mea, voi fi capabilă să joc", a adăugat Simona Halep. 

Citește și: VIDEO Australian Open în pericol? Simona Halep a avut 6 accidentări în 3 ani » Cum a reacționat când a avut probleme la gleznă

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
merace
merace  •  16 Ianuarie 2018, 18:47

Sper sa o tina glezna pe Simona ca sa joace turneul pana la capat. Oricum lupta e foarte mare, dar deja au aparut primele surprize, cu eliminari de favorite ca Venus, Coco, Sloane (cele mai bune 3 americance!), Kvitova, Cibulkova, Mladenovic, Makarova (ultimele doua scoase de romance!)

302000493653649
Manole Manole  •  16 Ianuarie 2018, 17:53

iar tu, idolentu, daca tot dai lectii de gramatica si cultura sportiva, treci de clasa 0 si invață ca de cand e gramatica Academiei se conjuga verbul a fi : eu sunt, tu esști, nu iesti!, el este, nu ieste s a m d ! Mâna pe carte si apoi scrie pe fb! Nu de alta, dar îi contaminezi si pe alți „telectuali” ca tine! Spor la invățat!

302000493653649
Manole Manole  •  16 Ianuarie 2018, 17:41
Postat de indolentu pe 16 Ianuarie 2018, 16:23

la statistica intre cine si cine ma baietele ca iesti cam confuz care cele 2 ca ai scris de vreo 3 adica rusoaica ostropelu si kvitova scrie ba si tu cu subiect si predicat ca doar iesti in mijlocu studiului gramaticii la cls 7

iar tu, idolentu, daca tot dai lectii de gramatica si cultura sportiva, treci de clasa 0 si invață ca de cand e gramatica Academiei se conjuga verbul a fi : eu sunt, tu esști, nu iesti!, el este, nu ieste s a m d ! mana pe carte si apoi scrie pe fb! Nude alta, dar îi contaminezi si pe alți „telectuali” ca tine! Spor la invățat!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează