SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

SIMONA HALEP - VICTORIA AZARENKA 6-3, 6-1 // VIDEO Azarenka, monument de deznădejde după ce a fost eliminată de Halep: „Nu știu ce s-a întâmplat, sunt foarte dezamăgită de mine”

Victoria Azarenka - Simona Halep // FOTO: Reuters
Victoria Azarenka - Simona Halep // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 05 iulie 2019 20:49

Victoria Azarenka (29 de ani, 40 WTA) a venit supărată la conferința de presă de după meciul cu Simona Halep  (27 de ani, 7 WTA), pierdut categoric, scor 3-6, 1-6, în turul III de la Wimbledon. 

„Nu știu ce s-a întâmplat! În primele game-uri m-am simțit foarte bine, iar apoi nu am mai găsit terenul. Am ratat prea multe lovituri ușoare și nu-ți poți permite astfel de lucruri în fața jucătoarelor de top. Sunt foarte dezamăgită de mine!”, a spus jucătoarea din Belarus.

Întrebată despre evoluția adversarei sale, ea a răspuns: „A jucat foarte solid. Nu a făcut nimic extraordinar! A întors fiecare minge pe care i-o dădeam și au fost multe”.

Jucătoarea în vârstă de 29 de ani a părut extrem de deranjată și de faptul că a primit o sancțiune pentru că la finalul primului set a aruncat racheta pe iarbă.

„Mi s-a părut patetic că am primit o sancțiune doar pentru asta. Înțeleg că nu există niciun fel de toleranță pentru gesturi de această natură. A fost în afara linilor de joc, nu am stricat deloc terenul. E ca și cum trebuie să jucăm fără niciun fel de emoție, iar tenisul nu este așa”, a spus ea.

Vezi și: VIDEO Halep speră din nou! Cum arată tabloul româncei: ușor până în semifinale, INFERNAL după » Posibilele adversare până în finală

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  07 Iulie 2019, 00:12

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

petre47
petre47  •  06 Iulie 2019, 19:07

Fetelor! Wimbledon e Wimbledon! Echipament alb si fara "figuri". Aici trebuie sa fiti "lady"! Iar baietii "gentelman". N-am inteles ce cauta australianul aici.

florinso
florinso  •  06 Iulie 2019, 16:37
Postat de wishmaster pe 06 Iulie 2019, 14:20

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează