SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Bianca Andreescu, declarație de dragoste pentru România după eliminarea de la Roland Garros

Bianca Andreescu
Foto: Imago
Bianca Andreescu Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 26 mai 2022 10:05 / Actualizat joi, 26 mai 2022 10:54

Bianca Andreescu (21 de ani) a avut un mesaj emoționant pentru suporterii săi din România, după ce a fost eliminată de Belinda Bencic în al doilea tur la Roland Garros.

Chiar dacă a avut parte de un meci dezamăgitor, în care adversara nu i-a oferit prea multe șanse, jucătoarea cu origini românești, dar care reprezintă Canada, a ținut să le transmită un mesaj fanilor săi români.

Bianca Andreescu, recunoscătoare pentru susținerea din România

„România este foarte mare în inima mea. Mulți din familia mea locuiesc acolo. Chiar simt iubirea și susținerea voastră, vă iubesc!”, a transmis Bianca Andreescu pentru Eurosport, vorbind în limba română.

Bianca Andreescu, eliminată în turul 2 la Roland Garros

Bianca Andreescu (21 de ani, 72 WTA) a fost învinsă de Belinda Bencic (25 de ani, 14 WTA) în turul 2 de la Roland Garros, scor 2-6, 4-6.

În fața unei adversare de alt calibru, Bianca Andreescu nu a reușit să câștige decât 6 game-uri în total, la capătul unui meci care a durat o oră și 22 de minute. 

Duelul a fost început într-un mod ezitant de Bianca, care a pierdut primul game al meciului chiar pe propriul serviciu. Belinda Bencic a consolidat break-ul, ba chiar a mai izbutit unul pe final de set, reușind să se impună convingător, 6-2. 

Începutul actului secund s-a jucat în aceeași notă dezechilibrată, tabela indicând inclusiv 4-0 pentru elvețiancă. Din acel moment, Bianca Andreescu a început să lovească mai precis, dar a fost prea târziu. 

Astfel, după mai puțin de o oră și jumătate, Belinda Bencic a pus capăt întâlnirii, scor 6-2, 6-4, și și-a asigurat prezența în turul trei, acolo unde o va întâlni pe Leylah Fernandez (19 ani, 18 WTA), finalista de la US Open 2021.

Citește și alte știri despre tenis:

VIDEO Rafael Nadal a ajuns la borna 300, după victoria din turul II de la Roland Garros » Cu cine joacă mai departe

Suspans de peste 4 ore și jumătate pe zgura din Paris! Carlos Alcaraz trece cu mari emoții în turul 3 la Roland Garros

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  26 Mai 2022, 14:25

...o mare jucatoare in devenire...

sorine
sorine  •  26 Mai 2022, 12:05

Da,este foarte frumos! Dar este o declaratie de dragoste pentru Romania,pentru tara,pentru patria si Mama noastra Romania. Deci nu va lasati inselati. Nu este o declaratie pentru clasa politica si societatea parvenita si imbogatita a Romaniei! Poate si pentru cei saraci si tristi!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează