SPORTURI  »  TENIS  »  PREMIU

Bianca Andreescu, premiu special la Toronto! Decizia luată de primar după succesul de la US Open: „A câștigat inimile a milioane de locuitori”

Articol de GSP - Publicat luni, 16 septembrie 2019 17:57

Bianca Andreescu (4 WTA, 19 ani) continuă să fie premiată pentru succesul de la US Open. 

John Tory, primarul orașului Toronto, a decis s-o recompenseze într-un mod deosebit pe Bianca. Astfel, edilul a decis ca începând de acum, 16 septembrie să fie „Ziua Bianca Andreescu”, în onoarea campioanei. 

„Câștigarea US Open este rezultatul talentului, inspirației și muncii, concentrării și puterii mentale. Această victorie este ultimul capitol din ascensiunea ei din tenisul feminin. Cu una dintre cele mai mari realizări din istoria sportului canadian, Bianca a câștigat inimile a milioane de locuitori din Toronto. 

Astfel, eu, John Tory, în numele Primăriei Toronto proclam ziua de 16 septembrie 2019 ca «Ziua Bianca Andreescu» și mă alături orașului Mississauga în celebrarea Biancăi. Îi încurajez pe toți să-și arate sprijinul, mândria și iubirea pentru acest incredibil sportiv” se arată în comunicatul primarului John Tory. 

Citește și: 

GALERIE FOTO + VIDEO Bianca Andreescu, întâmpinată ca o mare campioană în Canada, după succesul de la US Open

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
1017226401642400
Giorgio Rizzo  •  17 Septembrie 2019, 19:59
Postat de Giorgio Rizzo pe 17 Septembrie 2019, 19:56

@crapcaras, Autorul articolului nu a facut nicio (sincer imi displace noua regula de a uni o negatie cu un numeral) Numele Tory,apare de trei ori, corect typed. Cconcluzia ar fi sa-ti faci un examen ofalmologic.

@Giorgio Rizo, A se citi: Autorul articolului nu a facut nicio greseala

1017226401642400
Giorgio Rizzo  •  17 Septembrie 2019, 19:56

@crapcaras, Autorul articolului nu a facut nicio (sincer imi displace noua regula de a uni o negatie cu un numeral) Numele Tory,apare de trei ori, corect typed. Cconcluzia ar fi sa-ti faci un examen ofalmologic.

851072578301681
Vyyllyy Engel  •  17 Septembrie 2019, 17:18
Postat de tennisfan86 pe 17 Septembrie 2019, 09:33

Asa e, o "amarata", daca nu lua nici in GS era ca sunt altele mai bune. Dar ea a castigat ca a avut doar noroc, nu? Eu sper sa va inghita intr-o zi pamantul pe toti astia ca tine care comentati ineptii de genul asta. Simona Halep este cea mai mare jucatoare de tenis din istoria noastra, punct. Ea a adus numele Romaniei intre castigatoarele Wimbledon. Numai alte jucatoare din numai 12 tari de pe toata planeta au mai reusit asta. Iar daca vrea sa se casatoreasca cu aroman, e treaba ei. E Democratie, sper ca PSDul nu v-a spalat pe creier.

Pe tine sa te inghita pamantu' pentru ca scrii doar prostii , nu ti-ai dat seama ca nu ne intereseaza halep ?, daca era asa de ce nu ne-a reprezentat la JO?. De aia nu mai pot eu cu cine se ..., sau cu cine se marita , e treaba ei , eu m-am referit la patriotism , acolo e problema . PS: Lasa-am cu PSD tau ca nu ma intereseza , sunt plecat din tara de 11 ani , asa ca ai gresit persoana si nu ma cunosti .

Vezi toate comentariile (31)
Comentează