SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN 2019

BIANCA ANDREESCU - SERENA WILLIAMS 6-3, 7-5 // Simona Halep, mesaj de suflet: „România e foarte mândră de tine, Bianca!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 septembrie 2019 08:52

Bianca Andreescu (19 ani) a cucerit aseară primul turneu de Mare Șlem al carierei după o evoluție de o consistență incredibilă în finala contra Serenei Williams, câștigată în două seturi, 6-3, 7-5. 

Andreescu va urca pe locul 5 WTA grație triumfului de la New York. 

Jucătoarea născută în Canada, cu origini românești, a primit un mesaj de felicitare din partea Simonei Halep. La scurt timp după terminarea finalei, românca a postat un mesaj pe Twitter:

„Felicitări Bianca Andreescu pentru o evoluţie minunată şi pentru primul tău titlu de Mare Şlem. România este foarte mândră de tine”. 

Pe durata turneulului, în timpul unui interviu acordat în limba română, Bianca Andreescu și-a arătat la rândul său admirația pentru Halep, mărturisind că ea e jucătoarea din circuit pe care o admiră cel mai mult.

Începând de luni, Simona Halep va fi devansată în clasamentul WTA de către Bianca Andreescu. Canadianca va urca pe locul 5, în timp ce campioana en-titre de la Wimbledon va fi pe poziția a șasea.

Vezi și: 

VIDEO Bianca i-a cucerit pe americani cu declarațiile despre Serena: „E minunat să fiu alături de o legendă a tenisului. Știu că voiați să câștige ea, îmi pare rău!” 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close