SPORTURI  »  TENIS  »  MIAMI OPEN

CĂDERE DE MORAL! Simona Halep a fost eliminată de la Miami, după ce a picat psihic în ultimul set! Moment ciudat cu Darren Cahill

Sursa foto: Guliver/GettyImages
Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 29 martie 2016 17:59

Simona Halep a fost eliminată în sferturile de finală de la Miami de elvețianca Timea Bacsinszky, scor 6-4, 3-6, 2-6, după două ore și jumătate de joc.

Românca nu a avut prea multe probleme în primul set și părea că deține controlul asupra meciului, însă s-a demoralizat după pierderea setului secund, iar în setul al treilea nu i-a mai pus probleme lui Bacsinszky.

"water, please!"

În setul deciziv, la 3-0 pentru elvețiancă, Simona a apelat la antrenorul său în încercarea de a reveni în meci. Românca a părut însă că ignoră indicațiile antrenorului. Un moment ciudat s-a petrecut când Darren Cahill o încuraja, iar Simona a vorbit peste el, cerând apă unui copil de mingi.

Simona Halep - Timea Bacsinszky 6-4, 3-6, 2-6

2-6

GAME, SET, MECI BACSINSZKY! Elvețianca a reușit un game alb, iar meciul se încheie după două ore și jumătate.

2-5

GAME HALEP: Simona încheie game-ul cu o super lovitură.

1-5

GAME BACSINSZKY: Simona nu reușește să pună probleme pe serviciul adversarei și se vede nevoită să servească pentru a rămâne în meci.

1-4

GAME HALEP: Simona trece cu noroc ultima minge peste fileu și bifează primul game din actul decisiv.

0-4

GAME BACSINSZKI: Discuțiile cu Darren Cahill nu au ajutat, iar Simona nu se regăsește pe teren. Elvețianca profită și continuă seria bună.

0-3

BREAK BACSINSZK: Simona Halep trimite mingea în out, iar elvețianca ajunge la al patrulea game consecutiv. Darren Cahill este din nou pe teren, o încurajează pe jucătoarea noastră, însă aceasta pare dărâmată și pare că ignoră indicațiile antrenorului. Un moment ciudat s-a petrecut când Darren Cahill o încuraja, iar Simona a vorbit peste el, cerând apă unui copil de mingi.

0-2

GAME BACSINSZKY! Schimburile sunt tot mai intense, însă Bacsinszky are soluții pentru loviturile Simonei și își consolidează break-ul.

0-1

BREAK BACSINSZKY! O minge trimisă în fileu de Simona îi oferă a doua șansă de break din acest game lui Bacsinszky, iar elvețianca profită și începe cu break.

Începe setul decisiv, Simona Halep servește prima.

3-6

SET BACSINSZKY!: Elvețianca fructifică a treia minge de set, și trimite meciul în decisiv. În timpul acestui game, Simona a avut o reacție nervoasă la unul dintre punctele pierdute și a izbit racheta de suprafața de joc.

3-5

GAME HALEP!: Simona își face serviciul, iar elvețianca servește pentru set. 

2-5

GAME BACSINSZKY!: Bacsinszky revine de la 0-30, iar Simona este nevoită să servească pentru a rămâne în set. Românca apelează din nou la Darren Cahill.

2-4

GAME HALEP!: Românca reușește un game alb.

1-4

GAME BACSINSZKY!: Elvețianca gestionează bine game-ul, chiar dacă Halep a revenit de la 40-0 și a pus presiune pe serviciul adversarei.

1-3

BREAK BACSINSZKY: Simona pierde din nou pe propriul serviciu. Elvețianca solicită ca liniile terenului să fie șterse, din cauza ploii mărunte de la Miami.

1-2

BREAK SIMONA: Re-break pentru româncă. Simona profită de prima dintre cele două mingi de break. 

0-2

BREAK BACSINSZKY: Elvețianca își fructifică mingea de break și începe în forță al doilea set. 

0-1

GAME BACSINSZKY! Elvețianca își face serviciul în debutul setului secund.

Începe setul al doilea. Simona a discutat și la pauza dintre seturi cu antrenorul australian.

6-4

SET HALEP! Simona fructifică prima minge de set și câștigă acest prim act după 45 de minute. 

5-4

BREAK HALEP: Simona Halep câștigă prima minge de break din acest game și servește pentru set. Românca l-a chemat pe Darren Cahill.

4-4

BREAK BACSINSZKY! Elvețianca face re-break.

4-3

GAME BACSINSZKY: Bacsinsczky câștigă game-ul fără prea mari probleme, 40-15. 

4-2

GAME HALEP!: Simona face încă un game solid pe propriul serviciu.

3-2

GAME BACSINSZKY!: Elvețianca câștigă game-ul, însă Simona pune tot mai multă presiune pe serviciul adevrsarei.

3-1

GAME HALEP!: Simona Halep își consolidează break-ul.

2-1

BREAK HALEP: Românca revine de la 15-40 și își fructifică prima minge de break.

1-1

GAME HALEP! Simona își face serviciul fără emoții.

0-1

GAME BACSINSZKY!Simona a cerut challenge la ultima minge trimisă de adversară, însă hawk-eye-ul a dat dreptate arbitrilor. 

Începe meciul! Elvețianca are serviciul.

UPDATE 20:45

Partida dintre Richard Gasquet și Thomas Berdych s-a încheiat, iar meciul Simonei Halep va începe la ora 21:00.

UPDATE

Începutul meciului se amână până după ora 20:45. Halep va juca pe terenul central, după meciul de pe tabloul masculin, dintre Richard Gasquet și Thomas Berdych.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (164)
ceaiuri
ceaiuri  •  30 Martie 2016, 21:52

totusi cred ca locul 2 i-a facut mai mult rau..decat bine( a inaintat ca...racul)unde e simona care spulbera tot si avea un joc incantator(dif la puncte castigate era dublu..triplu fata de adversara..deci conducea jocul)cand a ajuns pe doi singurul lucru gandit a fost sa nu-l piarda si aici s-a vazut in jocul ei..mai putina agresivitate,joc previzibil si se vede si in statistica jocurilor...cred ca dupa ce o sa iasa din top 20..sa revina la jocul practicat(nu mai are presiunea punctelor de aparat)

bogol
bogol  •  30 Martie 2016, 18:00

Simo are nevoie de un pshiholog speicializat in sport de perfomanta. Daren e un antrenor excellent, i-a dat indicatii care puteau sa intoarca meciul. "Show her you want this. .... Go to her forehand.... Lets break her forehand". Din momentul ala Halep a castigat 80% din punctele in care a fortat pe forehand-ul lui Bacsinzki. Dar nu a reusit sa se motiveze deloc. Juca cum s-ar zice, in durul leli.....

570162933165296
Valentin Stroia  •  30 Martie 2016, 16:55

Din păcate Halep nu are datele necesare pentru a fi o mare campioană. Am afirmat ca ea a ocupat locul 2 în clasamentul WTA datorită exclusiv unei incredibile serii de conjuncturi favorabile, pe care nu le înșir aici. De fapt, Halep este o tenismenă de top 50.

Vezi toate comentariile (164)
Comentează