SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Cahill și ce trebuie să facă Halep pentru a câștiga un Grand Slam în 2018

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 25 decembrie 2017 11:42

Simona Halep, locul 1 WTA, a câștigat categoric turneul demonstrativ din Thailanda, după ce le-a învins pe Johanna Konta și pe Karolina Pliskova, fără să piardă niciun set.

Darren Cahill, antrenorul Simonei, a vorbit despre româncă și spune că aceasta nu mai are probleme medicale așa cum a avut la începutul anului trecut.

"În trecut a avut probleme medicale și accidentări. Acum este 100% din punct de vedere medical. Este într-o formă foarte bună. Sperăm să continue așa", a declarat Cahill în The Nation.

Antrenorul australian a vorbit și despre șansele Simonei de a câștiga un turneu de Grand Slam în 2018.

"Trebuie să fie mai curajoasă în momentele importante și să joace meciurile fără teamă. Sunt foarte încrezător și cred că poate face asta. Trebuie să gândescă și ea așa. Ea joacă bine și pe iarbă, și pe hard. Poate câștiga orice turneu de Grand Slam", a adăugat Cahill.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
tihi
tihi  •  26 Decembrie 2017, 08:49

Problemele medicale apar cand Halep pierde !!! Nici nu a inceput sezonul si Halep deja castiga grand slamuri...nu vorbiti de rezultate inaintea jocurilor ...De doi ani asa incepeti noul sezon,si inca este virgina de grand slamuri...la acele jocuri vor participa si alte jucatoare,deci sansele sint egale...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează