SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP, DEPISTATĂ POZITIV

EXCLUSIV Gazeta a obținut primele răspunsuri despre „cazul Simona Halep” » Cine alege componența juriului + data audierilor nu va fi publică!

Simona Halep / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Simona Halep / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat marti, 01 noiembrie 2022 18:03 / Actualizat marti, 01 noiembrie 2022 19:07

Când va avea loc prima audiere a Simonei Halep? ITIA, agenția internațională pentru integritatea tenisului, a răspuns la întrebarea adresată de Gazetă. Fost lider WTA și dublă campioană de Grand Slam, Halep a fost testată pozitiv cu roxadustat, o substanță din categoria eritropoetinei, în primul tur la US Open.

Ea se află acum în stare de suspendare în așteptarea audierilor în fața unui juriu care va studia cazul, va verifica probele și va ajunge la o decizie

GSP a vorbit cu antrenorul care s-a ocupat în trecut de comunicarea dintre Simona Halep și ANAD: „Mi se pare de domeniul fantasticului! Noi sunam să verificăm și remedii naturiste”
HAELP, DEPISTATĂ POZITIV
GSP a vorbit cu antrenorul care s-a ocupat în trecut de comunicarea dintre Simona Halep și ANAD: „Mi se pare de domeniul fantasticului! Noi sunam să verificăm și remedii naturiste”

Când va fi audiată Simona Halep? 

Gazeta a contactat ITIA, agenția internațională pentru integritatea tenisului, în legătură cu data primei înfățișări. „Nu există încă o dată confirmată. Audierea va fi convocată de o organizație independentă, Sports Resolutions, care va decide componența juriului și va confirma detaliile”, se arată în răspunsul în scris din partea ITIA. 

Nu vom confirma data audierii sau audierilor, dar vom comunica rezultatul final atunci când va fi cunoscut”, se adaugă în aceeași corespondență. 

În cazuri anterioare care au implicat alte jucătoare, astfel de procedură s-a întins pe mai multe luni, așa cum este de așteptat să fie și în situația Simonei. Abia după decizie, ea va putea, eventual, să facă apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, în termen de maximum 21 de zile, în cazul în care nu este de acord cu ceea ce s-a hotărât. 

Ce este Sports Resolutions?

Sports Resolutions, agenția care se va ocupa de audierea Simonei Halep, este un for independent de soluționare a litigiilor din sport. Conform site-ului propriu, entitatea operează la nivel global, oferind servicii de arbitraj, mediere, tribunal și expertiză, fiind o „alternativă rapidă și eficientă din punct de vedere al costurilor în procesele interne și în litigiile din instanță”.

Gazeta a obținut primele răspunsuri despre „cazul Simona Halep” » Cine alege componența juriului + data audierilor nu va fi publică!
Așa arată interfața site-ului Sports Resolutions

VIDEO Christopher Roux, jurnalist al publicației franceze Nice-Matin, despre cazul Halep

Citește și alte știri din tenis: 

Un alt nume important o apără pe Simona Halep: „Dacă trișa, se întâmpla asta”

EXCLUSIV Noua speranță a tenisului feminin românesc! » Interviu cu Anca Todoni, adolescenta convocată în echipa României de BJK Cup: „O oportunitate imensă”

Playtech: Loredana, APARIŢIE WOW! Poza care a şocat internauţii, nimeni nu credea că va face asta. Nu ai voie să ratezi aşa ceva!


Comentarii (1)
trandafir
trandafir  •  02 Noiembrie 2022, 08:52

Succes Simo ! Sa te ajute Dumnezeu sa iasa adevarul la iveala.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează