SPORTURI  »  TENIS  »  ATP MIAMI

VIDEO Impunător! S-a calificat în semifinale la Miami, iar adversarul exclamă: „E imposibil să ții pasul cu el! Cu Big 3 am putut respira mai bine decât împotriva lui”

Carlos Alcaraz nu i-a dat nicio șansă lui Taylor Fritz / Sursă foto: Imago Images
Carlos Alcaraz nu i-a dat nicio șansă lui Taylor Fritz / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 31 martie 2023 09:00 / Actualizat vineri, 31 martie 2023 09:07

Carlos Alcaraz, #1 ATP, a avansat, vineri dimineață, în semifinalele turneului de 1000 de puncte de la Miami, după o victorie autoritară reușită în fața americanului Taylor Fritz (25 de ani, #10 ATP), scor 6-4, 6-2. Ibericul de 19 ani își securizează primul loc în cazul în care cucerește titlul în Florida, iar adversarii se înclină în fața acestuia.

Campion la Indian Wells în urmă cu două săptămâni, după o finală în care nu i-a dat nicio șansă lui Daniil Medvedev, Carlos Alcaraz a luat cu el și la Miami forma impresionantă din această primăvară. Spaniolul s-a calificat în penultimul act la Miami fără să piardă set, iar nivelul etalat în fața lui Fritz a fost stelar! 

Alcaraz nu i-a dat nicio șansă mult mai experimentatului său adversar, pe care l-a învins într-o manieră convingătoare, în doar 79 de minute. Reprezentantul gazdelor și-a scos pălăria în fața lui Carlitos la finalul meciului: 

Taylor Fritz, după ce a fost „dezmembrat” de Alcaraz: „E imposibil să ții pasul cu el”

„E imposibil să ţii pasul cu ritmul impus de Alcaraz! Am jucat împotriva Big 3 (n.r. Nadal, Djokovic, Federer) şi am putut respira mai bine decât împotriva lui Carlitos”, a exclamat Taylor Fritz la finalul meciului, conform ESPN. 

Alcaraz îl va întâlni în semifinale, sâmbătă dimineață, pe Jannik Sinner (21 de ani, #11 ATP), în ceea ce tindă să devină cea mai în vogă rivalitate din circuitul masculin. Cei doi s-au întâlnit și în semifinalele de la Indian Wells, iar câștig de cauză a avut ibericul (7-6, 6-3). Toamna trecută, Sinner și Alcaraz au oferit un meci epic la US Open, câștigat de spaniol în cinci seturi dramatice. A fost victoria care i-a deschis drumul către primul turneu de Grand Slam al carierei.

Cealaltă semifinală e una 100% rusească: Daniil Medvedev (#5 ATP) îl înfruntă, de la ora 20:00, pe compatriotul Karen Khachanov (#16 ATP).

VIDEO Rezumatul meciului Carlos Alcaraz - Taylor Fritz

Citește și alte știri din tenis: 

EXCLUSIV „E de domeniul miracolului!” » Două aspecte subliniate de Cristian Tudor Popescu, înaintea semifinalei Soranei Cîrstea de la Miami: „Cel mai mare talent din tenisul feminin românesc!”

Sorana Cîrstea, despre noua sa abordare: „Acum simt că am un plan B”

„Mă văd în Top 3 și vreau să câștig la Roland Garros” » Protejatul lui Mouratoglou, eliminat de la Miami la doar o zi după ce uimise cu declarațiile sale

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează