SPORTURI  »  TENIS  »  DOPAJ

Cazul Șarapova le-a deschis ochii jucătoarelor din România de Fed Cup » Ce zice Halep

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 aprilie 2016 13:17

Irina Begu, Simona Halep și Alexandra Dulgheru au comentat cazurile de dopaj cu meldonium apărute în ultima vreme. Fetele noastre au devenit mult mai precaute după suspendarea Mariei Șarapova. 

"Avem o echipă în spate şi suntem toate foarte atente, mai ales după cazul Şarapova", a spus Begu la conferința de presă.

"Este an olimpic, iar testările sunt mai dese. Eu am avut unele probleme pentru că în fiecare zi trebuie să spunem unde suntem. Am fost căutată odată acasă şi nu m-au găsit. Jucătoarele de Top 50 intră de obicei în această testare, dar ei pot lua pe oricine", a spus și Dulgheru.

"Eu sunt cam la fel, iau aceleaşi lucruri, folosesc aceeaşi medicaţie ca înainte şi verific tot ce se poate şi de câte ori e nevoie", a zis și Halep.

Maria Şarapova este suspendată provizoriu începând din 12 martie, după ce a fost depistată pozitiv cu meldonium, o substanţă trecută pe lista celor interzise la începutul acestui an.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
catalynn
catalynn  •  13 Aprilie 2016, 16:01

Consider ca un sportiv nu are voie sa ia niciun medicament de acest gen, punct! Problema e ca nu pot fi depistate prea ușor. Un raport toxicologic, pt cine are habar, nu e asa simplu, la modul ca luam fiola cu sânge, o băgam in aparat si in 30 de secunde computerul ne spune tot ... Daca era asa, atunci am fi putut avea un sport curat, fara trișori. Insa nu e, si pt a depista o substanta trebuiesc folosiți reactivi, trebuie sa o cauți. Deci daca sportivul X ia substanta Y pt care nu se fac analize daca tu il testezi pt Z nu iti apare ca a luat si Y si agitatorii vor profita de prostia maselor spunând: ce vreți dom'ne nu era interzis! Toti iau! :-)

ray51
ray51  •  13 Aprilie 2016, 13:42

Conform celor mai actuale sfaturi de dezvoltare personala (din psihologie), conteaza mult sa tii cont de eul propriu, de tendinta naturala a individului din tine. Asadar (la modul 'vulgar'):daca vrei sa te droghezi, drogheaza-te; daca vrei sa bei, imbata-te; daca vrei sa fumezi, otraveste-te; daca vrei sa urli, urla s.a.m.d. Atunci cand iti place un sport si-l practici, păi fa sport d-le. Lasa paleativele, dedica-te. Vor veni si rezultatele pe masura talentului tau nativ si mai apoi antrenat. Succes fetelor si lasati-o pe Sarapova. Ea provine dintr-o mare tara estica si-i vor fi iertate (spre nenorocul ei!) faptele comise.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează