SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Ce a făcut Sorana Cîrstea după primul „tun financiar” din tenis: „În fiecare zi îmi fugeau ochii acolo”

Sorana Cîrstea +39   FOTO
Sorana Cîrstea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 octombrie 2022 19:08 / Actualizat miercuri, 26 octombrie 2022 20:42

Sorana Cîrstea (32 de ani, 38 WTA) a dezvăluit ce a făcut cu banii obținuți la ediția din 2009 a Roland Garros.

Sorana a ajuns atunci până în sferturile de finală și a câștigat 125.000 de euro. Ea a povestit că și-a cumpărat o geantă de lux de la un magazin de pe Champs-Elysees cu o parte din bani.

Cum o intimida Serena Williams pe Sorana Cîrstea: „Era antrenată treaba asta. Nu am să uit finala de la Toronto”
WTA
Cum o intimida Serena Williams pe Sorana Cîrstea: „Era antrenată treaba asta. Nu am să uit finala de la Toronto”

Ce a făcut Sorana Cîrstea după ce a câștigat 125.000 de euro la Roland Garros

„Suma câștigată la Roland Garros (n.r. - în 2009) a fost cea mai mare, până în acel moment. 125.000 de euro. În fiecare zi treceam pe lângă un magazin de firmă faimos, franțuzesc, de genți, pe Champs-Elysees, în fine... în fiecare zi îmi fugeau ochii acolo.

Sorana Cîrstea / FOTO: Instagram
+35 FOTO

Țin minte că i-am zis eu tatălui meu că, dacă voi câștiga turneul, vreau să-mi iau și eu o geantă. Tata mi-a zis: «ok, acum ai avut o săptămână foarte bună, hai să mergem să îți iei geantă».

Și îmi aduc aminte că am intrat în magazin și am cerut să-mi arate cea mai ieftină geantă, deși eu câștigasem o sumă colosală. A fost prima geantă de firmă pe care am cumpărat-o. Mi-am luat-o pe cea mai ieftină, o port foarte mândră și-n ziua de astăzi”, a declarat Sorana Cîrstea la podcastul „La Fileu”.

Citește și:

Sorana Cîrstea, dezvăluiri despre programul anti-doping din tenis: „La ora 6 aud că bate cineva la ușă!”

Sorana Cîrstea: „Adidas îmi spunea: «Mai bine să fii frumușică și în top 20, decât să nu arăți bine și să fii numărul 1»”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
tristan
tristan  •  27 Octombrie 2022, 10:44
Postat de 81mada pe 26 Octombrie 2022, 21:21

Bai da ne lasati? Zilnic de o saptamana e prezenta, are PR bun? Tenis mai joaca? S a retras? Vrea sa faca bani din social media? Se razbuna pe Halep? O bate la vizualizari?

ce alegi ?Prodanca sau Sorana?sau ce prostii a mai zis Jiji?sau muc cel mic ,DIca?

AlexM44
AlexM44  •  27 Octombrie 2022, 00:24

Ce e articolul asta? In acel podcast vorbeste de multe subiecte mult mai interesante, despre performanta, sacrifci, mentalitate etc. Si vad aici si pe sport.ro doar cancanuri ieftine... nu sunt surprins dar totusi, e groasa.

username_2
username_2  •  26 Octombrie 2022, 23:00

ce-i ăla podcast?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează