SPORTURI  »  TENIS  »  GIPPSLAND TROPHY

Ce a spus Ekaterina Alexandrova după victoria-blitz cu Simona Halep: „Din acel moment m-am simțit mai bine”

Ekaterina Alexandrova (26 de ani, 33 WTA) a oferit o prima reacție după victoria cu Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) din „sferturile” de la Gippsland Trophy. Confruntarea a durat o oră. +5   FOTO
Ekaterina Alexandrova (26 de ani, 33 WTA) a oferit o prima reacție după victoria cu Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) din „sferturile” de la Gippsland Trophy. Confruntarea a durat o oră.

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 februarie 2021 10:39 / Actualizat vineri, 05 februarie 2021 11:00

Ekaterina Alexandrova (26 de ani, 33 WTA) a oferit o prima reacție după victoria cu Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) din „sferturile” de la Gippsland Trophy. Confruntarea a durat o oră.

  • Alexandrova va juca în semifinale, sâmbătă dimineață, cu jucătoarea din Estonia Kaia Kanepi (35 de ani, 94 WTA).

„Este minunat pentru mine să joc în semifinalele acestui turneu. Am încercat să dau tot ce am avut mai bun. La începutul meciului, am fost emoționată, pentru că această arenă nu era una norocoasă pentru mine. M-am simțit însă mult mai bine după ce am câștigat primul game”, a declarat Alexandrova, citată de site-ul wtatennis.com.

+1 FOTO

Probleme la spate pentru Simona Halep

Halep a început bine confruntarea cu Alexandrova, câștigând primele două game-uri ale „sfertului”. Ulterior, sportiva noastră a fost de nerecunoscut.

O explicație ar putea fi constituită de problemele medicale pe care le-a acuzat Simona spre finalul primului set, când a cerut intervenția trainer-ului în urma unor dureri de spate. Simona a pierdut următoarele 9 game-uri și a cedat în final, după doar o oră de joc, 2-6, 1-6.

Simona Halep - Ekaterina Alexandrova: istoricul întâlnirilor

Halep și Alexandrova s-au mai întâlnit de două ori în circuitul WTA, de fiecare dată pe hard, ambele în anul 2019. Simona a câștigat în șaisprezecimile de la Cincinnati, scor 3-6, 7-5, 6-4. Rusoaica se răzbuna o lună mai târziu, în aceeași fază a competiției, dar la Beijing, scor 6-2, 6-3. Acum, Ekaterina are 2-1 în confruntările cu Simona.

Citește mai multe știri despre tenis:

Simona Halep s-a retras de la dublu! Decizia luată de Simo după înfrângerea cu Ekaterina Alexandrova

Sorana Cîrstea - Belinda Bencic 7-5, 6-2. Victorie spectaculoasă pentru sportiva noastră! Pe cine va întâlni în „sferturi” + ce sumă a câștigat

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  05 Februarie 2021, 12:37

...si dreptate se facu !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează