SPORTURI  »  TENIS  »  WTA WASHINGTON

Ce succes pentru Ana Bogdan la Washington! » A învins categoric campioana en-titre, iar azi are un nou meci infernal

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 august 2018 08:19

Ana Bogdan (25 de ani, 87 WTA) a reușit marți seara una dintre cele importante victorii din întreaga carieră. Jucătoarea noastră a învins-o în primul tur de la Washington pe rusoaica Ekaterina Makarova (30 de ani, 30 WTA), scor 7-6 (2), 6-3.

Ana venea după înfrângerea dezamăgitoare suferită în primul tur la București, dar hard-ul de la Washington pare să o fi metamorfozat pe jucătoarea noastră.

Makarova era campioană en-titre la Washington, însă după numai 10 minute de joc era condusă cu 1-3 de Ana Bogdan. Rusoaica a revenit, a condus cu 5-4, a ratat o minge de set, iar românca a revenit entuziasmant și a câștigat primul set în tie-break.

Ajutată de un serviciu excelent și de un forehand care a fost în zi de grație, Ana a tranșat în 37 de minute setul secund, 6-3, reușind una dintre cele mai răsunătoare victorii ale carierei.

Azi, parcursul Anei Bogdan de la Washington continuă. Va juca în optimi împotriva unei alte rusoaice, Svetlana Kuznețova (33 de ani, 128 WTA). Partida va începe în jurul orei 21:00.

Citește și:  Victorie în trei seturi și calificare pentru Mihalea Buzărnescu în optimi la San Jose » Meci nebun cu 14 break-uri!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
merace
merace  •  01 August 2018, 20:51

Bravo pentru Ana! Kuznetsova are palmares mare, a fost no.2 mondial, dar are si o varsta la care nu mai e in ascensiune, deci cred ca Ana o poate bate si pe ea! HAI ROMANIA!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează