SPORTURI  »  TENIS  »  DESPARTIRE

Colaborarea n-a rezistat! După Wim Fissette, Simona Halep se desparte de încă un antrenor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 februarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 11 februarie 2015 16:22

După ce s-a despărţit după doar un an de belgianul Wim Fissette, Simona Halep a ales să lucreze cu Victor Ioniţă, iar suedezul Thomas Hogstedt urma să fie consultant pentru primele turnee ale anului.

Staff-ul Simonei Halep a decis să încheie colaborarea cu Hogsedt, după primele două luni ale sezonului şi să continue doar cu Ioniţă, potrivit DigiSport.

În acest început de an, Simona Halep a cîştigat turneul de la Shenzhen, a abandonat la Sydney şi a fost eliminată în sferturi la Australian Open.

Thomas Hogstedt, 50 de ani, a mai fost antrenorul unor jucătoare importante, precum Na Li, Maria Şarapova, dar şi al lui Tommy Haas.

"Pe parcursul carierei, Simona Halep a avut mai mulţi antrenori, iar în ultimul timp aceştia au fost mai degrabă sparring partner, pentru că nu îi poţi numi pe toţi antrenori. Probabil a reuşit să îşi învingă propriile emoţii şi să aibă foarte multă încredere în ea şi mai puţină în antrenori", spunea Ruxandra Dragomir, fost preşedinte al FRT.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (83)
florinstanescu128
florinstanescu128  •  12 Februarie 2015, 12:56

Se pare ca este setata rau !

celce
celce  •  12 Februarie 2015, 05:04

Daca o tine tot asa, la sfirsitul anului 2015 e in afara primelor 10 din lume.

anne1970_ar
anne1970_ar  •  11 Februarie 2015, 23:20

Ionita e pe post de breloc, Simona e autodidacta, vedem noi ce-o fi la sfarsitul anului....

Vezi toate comentariile (83)
Comentează