SPORTURI  »  TENIS  »  GSP LIVE

Complimentul Simonei Halep care l-a lăsat mut pe Andrei Pavel la GSP Live: „Asta e ... incredibil”

Articol de GSP - Publicat joi, 23 iulie 2020 11:15 / Actualizat joi, 23 iulie 2020 11:45

Andrei Pavel, fostul mare tenisman român, a vorbit la GSP Live despre Simona Halep, număr 2 mondial și fostă elevă, alături de care a câștigat Roland Garros și a cucerit numărul 1 WTA. 

Simona Halep a declarat într-un podcast pentru Banca Transilvania că a avut mai multe modele în copilărie, printre care și Andrei Pavel. 

„Andrei Pavel era constănțean și am crescut în dorința de a-l egala în orice. El a câștigat Roland Garros-ul la juniori, la fel am făcut și eu. La 17 ani, am fost la meciul lui de dublu și l-am rugat să îmi dea manșeta, după care am ținut-o 6-7 ani în thermobag la fiecare meci, așa cum era ea, murdară și transpirată. Și Hagi a fost modelul meu pe seriozitate. Și Chivu”
- Simona Halep

Când a auzit aceste vorbe, Andrei Pavel, invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live, a fost foarte impresionat: „Oh, e incredibil complimentul ăsta ...” 

  • Fost sfertfinalist la Roland Garros, Andrei Pavel a fost cel mai bine clasat jucător român de după Ilie Năstase: loc 13 în lume, în 2004;
  • Andrei Pavel este primul jucător român câștigător de turneu, după Ilie Năstase, în 1998, la Tokyo;
  • Pavel deține și un turneu Masters în palmares, la Montreal, contra marelui Patrick Rafter, 6–3, 6–7, 4–6;

Alte știri de la GSP Live:

EXCLUSIV Andrei Pavel, poveste halucinantă la GSP Live: „Mi-a luat banii din concursuri și bonusuri și a fugit cu ei”

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan a pus interlopii să o pedepsească pe amanta lui Reghe! Ce a declarat în urmă cu puțin timp


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează