SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Conflictul dintre Serena Williams și arbitrul finalei US Open a luat o turnură incredibilă!

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 10 septembrie 2018 16:31

Steve Simon, șeful WTA, i-a luat apărarea Serenei Williams (16 WTA), după conflictul avut cu Carlos Ramos, arbitrul de scaun al finalei US Open, contra lui Naomi Osaka (7 WTA), și cere schimbarea regulamentului. Americanca a cedat în fața niponei, scor 2-6, 4-6.

  • CONTEXT: Serena Williams (16 WTA) și-a pierdut cumpătul în timpul finalei pierdute la US Open în fața lui Naomi Osaka (7 WTA), 2-6, 4-6, după ce arbitrul Carlos Ramos a penalizat-o cu un game din cauza indicațiilor primite de americancă din partea antrenorului Patrick Mouratoglou. Serena a reacționat dur, numindu-l pe arbitru "hoț" și "mincinos". Toate detaliile, AICI

" Finala US Open a avut o câștigătoare meritată. WTA o felicită sincer pe Naomi Osaka pentru performanța incredibilă obținută.

Înfruntarea din ultimul act a adus în prim plan și un lucru mai puțin plăcut, întrebarea dacă femeile sunt judecate după aceleași standarde ca barbații în lumea tenisului. WTA crede că nu ar trebui să existe vreo diferență în privința standardelor de toleranță. Vrem ca toți jucătorii de tenis să fie judecați după aceleași reguli, indiferent de sex, iar asta nu s-a întâmplat în finala dintre Naomi Osaka și Serena Williams.

Cred și că regula care îi îngrădește antrenorului comunicarea cu jucătorul ar trebui reanalizată", a precizat Steve Simon într-un comunicat postat pe site-ul oficial al WTA. 

Vezi și: VIDEO Durul circuitului! Arbitrul care a înfruntat-o pe Serena Williams i-a pus la punct și pe Djokovic și Nadal și chiar a fost amenințat de cei doi! 3 momente incendiare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (57)
gigi_becali_8
gigi_becali_8  •  13 Septembrie 2018, 00:11

Ma scuzati ca ma bag, eu ma pricep la fotbal si la inot doar , cu tenisul nu le am... Serena Williams este femeie ?

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  11 Septembrie 2018, 07:35
Postat de dinamo_fan pe 10 Septembrie 2018, 18:01

asta cu discriminarea sexuala e o victimizare penibila. mai trebuia sa spuna ca e discriminata si rasial ca era maxim. Ca arbitrul chiar acelasi arbitrul penalizeaza pe X si nu penalizeaza pe Y pentru coaching e un locru normal. Antrenorul poate sa faca oricand coaching dar arbitrul nu poate sa stea non stop cu ochii pe antrenorii jucataorelor. el are alte atributii si atentia lui trebuie indreptata spre teren si propriul monitor. dar daca ridica privirea si ii vede pe aia comunicand e normal sa aplice regulamentul. McEnroe a facut o paralela foarte buna - toata lumea depaseste viteza legala dar prinsi sunt doar aia cand se pune radarul. DPMDV se poate permite OCC in turneele de GS, nu vad nici o problema si tot dpmdv fetele care striga chestia asta cu discriminare sexuala..sa joace 5 seturi prima data.

asta cu discriminarea sexuala e epica, parca Serena ar fi jucat cu Nadal, nu cu Osaka! ca si aia cu rasismul! cand o ameninta pe arbitra aia mica, asiatica, in alt meci, ca ii baga mingea pe gat "I swear God!" zicea ea, ce a fost? ce fel de discriminare? ca aia era si femeie si chinezoaica! si la fel ca acum cu Ramos, caruia ii zicea sa-si ceara scuze, data trecuta zicea "minti! cand am zis eu ca te omor?"....pai bine ma, tanti Serena, daca ii bagi mingea aia pe gat, cate sanse de supravietuire crezi ca are? o penibila! trebuia sa stea acasa la copilul ei si la nevasta, nu sa vina inapoi in tenis! asta cu nevasta e intentionata!

10204048099626750
Laur-Marian Mertea  •  11 Septembrie 2018, 01:08

Sunt ȘOCAT! Și DEVASTAT. TE TOG SUFLET CARE AI SCRIS ASTA ȘI DOMNULE CRISTI PREDA: Sper să nu fie așa. Avem nevoie pentru 0-3 și 0-5 și 1-9 cu Luxemburg de jucătorii ăștia. Și le mulțumim din suflet, mai ales lui Pintilie sau xyz și FCSB, și le dăm și bani, doar ca să ne fie aproape la 0-11 și 1-1 cu Malta. Că am văzut ca se bucura Domnul Profesor Ioanitioaia la scoruri egale.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează