SPORTURI  »  TENIS  »  WTA SANKT PETERSBURG

Continuă parcursul slab! Au fost eliminate în primul tur de la Sankt Petersburg

Articol de GSP - Publicat marti, 31 ianuarie 2017 14:22

Irina Begu, locul 28 WTA, a fost eliminată în primul tur de la turneul de Sankt Petersburg. Și Monica Niculescu, 32 WTA, a fost eliminată. Astfel, doar Simona Halep mai este în competiție.

Românca a fost eliminată de nemțoaica Andrea Petkovici, locul 52 WTA, scor 1-6, 5-7, după un meci care a durat 1 oră și 38 de minute.

În primul set, Begu și-a făcut doar o dată serviciul, pierzând de două ori în game-urile în care a servit. În setul doi, românca a condus cu 4-2, dar Petkovici a revenit și a câștigat setul cu 7-5.

Monica Niciulescu, eliminată și ea

Și Monica Niculescu a fost eliminată. Românca, locul 35 WTA, a pierdut meciul cu Ana Konjuh, locul 39 WTA, scor 6-1, 3-6, 2-6, după un meci de două ore.

Astfel, Simona Halep, locul 4 WTA, se va duela cu Ana Kojuh, în turul doi al turneului de la Sankt Petersburg. Meciul urmează a se disputa mâine, organizatorii urmând să anunțe ore.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
604379536423933
Ale Sv  •  01 Februarie 2017, 08:44

Incredibil, cat e romanul de performant in toate! Aruncarea cu zoaie e sport national si toti comentatorii din instinct de pe gsp sunt sportivi de performanta. Incepand cu autorul articolului care induce in eroare chiar din titlu si terminand cu hoardele de comentatori care nu verifica informatia, doar o ataca ca niste rottweileri infometati, sunteti toti actuali si fosti sportivi de performanta in sportul aruncatului de zoaie. By the way, Simona nici nu a jucat inca, iar celelalte fete au pierdut la jucatoare foarte bune si urmeaza sa joace la dublu. Va pricepeti si la terenuri, la viteze ce sa mai..., fani de performanta. Mai aveti sa le cereti banii inapoi pentru ca le-ati intretinut conditia sportiva din banii vostri. Brrr..., la asa hal de articole lipsite de orice argumentare, documentare... ca e greu, necesita creier, asa comentatori. Va meritati unii pe altii.

124021931267836
Vasile Faghiean  •  31 Ianuarie 2017, 21:37

Jos cu tenisul! nu le place Româncelor , nici la cald nici la rece!!!

itrobert
itrobert  •  31 Ianuarie 2017, 20:02
Postat de sakamoto pe 31 Ianuarie 2017, 16:52

Intreg tenisul romanesc este anacronic. Crestem jucatorii si jucatoarele pe zgura-marea majoritate a turneelor se joaca pe suprafetze rapide-nu au fortza:servicii slabe, retururi anemice. In felul cum se munceste in tenisul romanesc, nici o sansa de a avea un jucator-jucatoare-de valoare. Si daca nu se va produce o revolutie in tenisul romanesc-se joaca precum in urma cu 60 de ani-vom creste tenismeni si tenismene, care nu vor obtine performante. Avem o singura tenismena de valoare-SIMONA HALEP-in rest:tabula rasa, din pacate...DESTEAPTA-TE ROMANE!

Fii si tu mai explicit! Cine este acel "noi" care "le" crestem? Tenisul e un sport individual facut cu bani de acasa; cu FOARTE multi bani de acasa. Iti iei ce antrenor ai chef (dupa bugetul personal), te antrenezi unde ai chef (dupa bugetul personal). Statul nu e implicat in nici un fel si de ce ar fi? Bafta Simo, dar ma tem ca de maine incolo iti poti relua recuperarea fizica si ar trebui sa te ocupi in primul rand de cea mentala!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează