SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

CORESPONDENȚĂ DE LA PARIS // Buzărnescu, despre ce a trăit la supermeciul cu Svitolina: "Când vezi că ești aproape de victorie, te încearcă niște gânduri"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de , - Publicat vineri, 01 iunie 2018 21:07

Mihaela Buzărnescu a vorbit la conferința de presă de la Paris despre meciul cu Elina Svitolina, câștigat cu 6-3, 7-5. Jucătoarea noastră va evolua duminică în fața lui Madison Keys.

Iată cele mai interesante declarații:

  • "Știam de la început că va fi un meci greu și tot ce mi-am dorit a fost să fiu agresivă de la început, să dau loviturile corecte, să deschid unghiurile și să mă mișc în teren, pentru că altfel ar fi profitat de fiecare minge scurtă"
  • "Când vezi că ești aproape de victorie, te încearcă niște gânduri, așa că am avut unele suișuri și coborâșuri pe final, dar am trecut de ele și am reușit să fac un meci bun"
  • "Nu prea am avut gânduri după ce s-a terminat meciul, eram prea emoționată, prea fericită, nu mă gândeam la nimic, m-am bucurat că am câștigat un meci important pe care am încercat să-l iau ca pe unul normal, doar puțin la final au fost unele clipe când m-am gândit ce înseamnă"
  • "Pe finalul setului al doilea am simțit că pot câștiga și mi-am propus să rămân pozitivă și agresivă"
  • "Cu siguranță este cel mai fericit moment al carierei mele, să am acest rezultat la un turneu de Mare Șlem este o mare realizare. Să sperăm că o pot ține în continuare la fel și sper să fiu sănătoasă și să joc cât mai multe turnee și să pot rămâne la acest nivel cât mai mult timp"
  • "Simt că orice jucătoare, dacă are încredere, indiferent de vârstă, poate ajunge la un nivel ridicat, în top, și poate învinge pe oricine. Dacă prinde o zi bună și jocul merge"
  • "Bănuiesc că îi greu lui Madison Keys să-mi pronunțe numele, la fel e pentru toată lumea. Sigur, eu am văzut-o și la Charleston, după Miami, și a jucat și acolo destul de bine. Mie mi se pare că joacă OK, chiar dacă spune că nu-i place pe zgură, mi se pare că e jucătoare de forță, solidă și orice meci împotriva ei, indiferent de suprafață, este dificil. Lovește bine pe ambele părți și are un serviciu solid. Încerc să iau meciul pe oricare altul"
  • "Când pregătesc un meci mă și uit pe filmări și vorbesc cu echipa tactică"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
ray51
ray51  •  02 Iunie 2018, 10:18

Marele tau talent este probabil acest sport. Eu mi-as permite sa adaug ceva: ai capacitatea sa-ti evaluezi corect sansele in fata oricarei jucatoare si-ti adaptezi jocul, loviturile, timingul, etc. Felicitari.

109684413202521
Cornel Brincoveanu  •  02 Iunie 2018, 10:17

Ba , de ce trbuie sa faci comparatii acum cu Halep ? Fiecare isi urmareste interesul in maniera ei! A, daca la un moment dat se ciocnesc pe traiectorie inevitabil vom ajunge la comparatii! Eu sper ca Mihaela ss se refaca foarte bine fizic, sa abordeze meciul cu Madison cu obraznicie in joc si multa incredere ! Sa-si pastreze agresivitatea si vitalitatea si -apoi om vedea ! Hai Miky, acum e timpul tau !!! VIRGINIA WOLFF

1465429923482605
Mircea Nedelcu  •  02 Iunie 2018, 09:57

o tanara doctor in stiinte ,care i-si stie limitele ,multe sportive au ce invata dela domnisoara Mihaiela Buzarnescu. Multe succese si impliniri!!!!Hai Myky!!!!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează