TENIS  ·  FINALA ROLAND GARROS, HALEP - OSTAPENKO, 16:00, EUROSPORT, PROTV, GSP

CORESPONDENȚĂ DE LA PARIS » Detaliul observat de specialistul GSP.RO la antrenamentul lui Ostapenko » Ce trebuie să facă Halep

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 10 iunie 2017 14:24

*** Specialistul GSP în tenis, Iulian Pavel, este acum la Paris și vă oferă cele mai importante informații de la Roland Garros ***

Cu trei ore înainte de finala Roland Garros, letona Jelena Ostapenko s-a pregătit timp de 30 de minute pe arena "Philippe Chatrier".

Reporterul GSP.RO, Iulian Pavel, a asistat la pregătirea jucătoarei de 20 de ani, clasate pe locul 47 WTA, și a remarcat cum această se axează foarte mult pe serviciu.

Ostapenko a lovit de parcă e setul decisiv în finala cu Simona. Letona a bruscat lovitură, făcând și greșeli, normale pentru stilul ofensiv și agresiv pe care îl pune în practică. Medina-Garrigues, fostă jucătoare WTA și în prezent antrenoarea ei, i-a atras atenția și i-a explicat modul în care ar fi trebuit să execute lovitura.

Alona, așa cum o strigă toți prietenii, a exersat foarte mult serviciul în jumătatea de oră de la antrenamentul oficial de pe "Chatrier". Primul este de calitate, cum au notat și jurnaliștii letoni într-un material de pe GSP.RO de ieri, dar suferă cu al doilea.

Aici este locul unde Simona poate profita. Iar returul lui Halep este unul dintre cele mai bune din circuit. Azi trebuie să riște mult mai mult din retur, să pună presiune și să nu-i dea voie letonei să-și pună jocul în valoare.

  • Doar cinci jucătoare au reușit în istorie să câștige trofeul atât în concursul junioarelor cât și în în cel al senioarelor: Francois Durr, Mima Jausovec, Hana Mandlikova, Jennifer Capriati and Justine Henin. Simona ar putea și a șasea.

AICI sunt toate informațiile despre finala Roland Garros și imagini de la antrenamentul Simonei HalepElena Băsescu a dispărut complet din viața politică. Anunțul uluitor făcut acum de fiica fostului președinte
Libertatea
Comentarii (6)
thomassystem  •  10 Iunie 2017, 15:30
Postat de iosif_vs pe 10 Iunie 2017, 15:00

Baaaaaaaaa, Budescu a semnat cu Steaua pe 4 ani!!!! Bagati repede pe prima pagina!!!!

Pe cine interesează sarmaua asta obosită într -o asemenea zi. Bănuiesc că ești ironic.

moshu_shukaru  •  10 Iunie 2017, 15:22
Postat de iosif_vs pe 10 Iunie 2017, 15:01

***

Ce tot spui, bă, acolo ?!

iosif_vs  •  10 Iunie 2017, 15:01

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
Program TV complet

Liga 1