SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

CORESPONDENȚĂ DE LA PARIS // Svitolina nici nu știe ce a lovit-o la meciul cu Buzărnescu: "A urcat rapid în clasament"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 01 iunie 2018 19:20

Elina Svitolina a vorbit la conferința de presă despre înfrângerea suferită în fața Mihaelei Buzărnescu.

"Nu știam prea multe despre ea pentru că a urcat rapid în clasament. Dar am urmărit câteva filmulețe.

De fapt, eu am fost ieșită din formă, nu mi-am găsit ritmul și jocul și chiar m-am zbătut, dar ea jucat un tenis excelent, a fost pe minge de fiecare dată și nu am putut face prea multe", a spus Svitolina.

Întrebată ce viitor îi prevede româncei, Elina a răspuns:

"Cred că joacă un tenis bun, nu am văzut-o cum evoluează pe hard, îi știu rezultatele. Greu de spus, cu mine a jucat excelent și dacă poate face la multe meciuri și la presiune poate urca mult în clasament".

  • Mihaela Buzărnescu (30 de ani / 33 WTA) a trecut în turul 3 de la Roland Garros de  Elina Svitolina (23 de ani / 4 WTA), scor 6-3, 7-5, și s-a calificat în optimile de finală.
  • Următoarea adversară a româncei este Madison Keys (23 de ani, 13 WTA), care a trecut de Naomi Osaka, scor 6-1, 7-6. Meciul va fi duminică.
  • Calificarea în optimile de finală ale competiției i-a asigurat Mihaelei un câștig de 222.000 de euro.

Vezi și:  VIDEO+FOTO // SENZAȚIONALĂ! Mihaela Buzărnescu e în "optimi" la Roland Garros » O învinge pe Elina Svitolina și își cunoaște următoarea adversară

Mihaela Buzărnescu explică secretul unui succes magnific la Roland Garros: "Astăzi mi-am spus că nu trebuie să fac asta din nou. Și mi-a ieșit!"

CORESPONDENȚĂ DE LA PARIS // Madison Keys, confuză înaintea meciului cu Buzărnescu: "Nu știu să-i pronunț numele și n-am văzut-o jucând"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
100002473541087
Danut Ognean  •  02 Iunie 2018, 12:22

svitlolina a fost cu nasul pe sus ca de obicei increzuta dar nu ia mai iesit!felicitari buzarnescu

opensource
opensource  •  02 Iunie 2018, 11:13
Postat de magura pe 02 Iunie 2018, 10:36

Nu exista termeni de comparatie intre Simona si restul romancelor din circuit. De aceea este pe locul 1, si culmea, FARA A CASTICA VREUN TURNEU GS.

Corecta remarca. De fapt farra GS e nr unu si nu de scurt tiimp, pai daca da de gustul vigtoriei intr-o finala de GS cred ca greu o mai da jos cineva daca e sanatoasa.

magura
magura  •  02 Iunie 2018, 10:36
Postat de ray51 pe 02 Iunie 2018, 09:41

Imi pare nespus de bine ca i-a dat o lectie demna, precisa, indubitabila Svitolinei. De fapt, cred ca Mihaela are (de multe ori) un tenis mai avantajos decat Simona. Probabil, nu tine la stresul unei competitii a la longue, altfel are lovituri puternice, bine plasate, un joc 'istet' evaluand corect sansele pe care le are cu orice jucatoare. Bravo.

Nu exista termeni de comparatie intre Simona si restul romancelor din circuit. De aceea este pe locul 1, si culmea, FARA A CASTICA VREUN TURNEU GS.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează