SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Corespondenţă din Paris » Horia Tecău s-a oprit în semifinale la mixt

Marți seară, Horia a făcut o poză inedită cu fostele sale partenere de la dublu mixt
Marți seară, Horia a făcut o poză inedită cu fostele sale partenere de la dublu mixt

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iunie 2015 00:00

Horia Tecău și partenera sa, Katarina Srebotnik, au pierdut ieri în semifinalele de dublu mixt în fața perechii americane Bethanie Mattek-Sands-Mike Bryan, 6-4, 3-6, 8-10.

"Am avut șansa noastră, un set și un break în față, dar acolo am făcut cîteva greșeli ușoare, n-am putut să susținem avantajul", a explicat Horia. "Ei sînt jucători experimentați, au schimbat un pic strategia, au fost mai agresivi".

Tecău spune că i-ar plăcea să mai joace împreună cu slovena care a cucerit 5 titluri de Mare Șlem la mixt în carieră. Pentru Roland Garros au discutat la Madrid, acum rămîne să vadă dacă vor face pereche și la Wimbledon. "Mi-a plăcut cum ne-am înțeles, chiar dacă am încheiat cu o înfrîngere, un gust amar", a spus el.

Astăzi, nu înainte de ora 13:30, pe arena "Suzanne Lenglen", Horia și Juls vor disputa semifinala de dublu contra lui Ivan Dodig și Marcelo Melo. "Nu am mai jucat pe acea arenă, vom face un antrenament înainte, ca să ne fixăm reperele. E important să pregătim bine meciul, va fi soare, condiții mai rapide, care ne convin. Avem șansa noastră", a încheiat românul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează