SPORTURI  »  TENIS  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS / Rafael Nadal, mesaj de încurajare pentru autoritățile din Spania: „Voi sunteți eroii noștri”

Rafael Nadal, jucătorul cu cele mai multe titluri din istorie la Roland Garros: 12
Rafael Nadal, jucătorul cu cele mai multe titluri din istorie la Roland Garros: 12

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 martie 2020 13:21

Rafael Nadal (33 de ani, 2 ATP) a transmis un mesaj special în contextul pandemiei de coronavirus. Spania, patria fostului lider mondial, este una dintre cele mai afectate țări de COVID-19 (28,572 de cazuri în total).

#vafibine Campanie GSP » Peste 140 de vedete din sportul românesc, de la Mutu la Chivu și Cristina Neagu, au înregistrat mesaje speciale pentru fani: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

„În primul rând, aș vrea să îmi cer scuze, pentru că nu am mai postat o lungă perioadă de timp. Acestea sunt vremuri foarte grele pentru toată lumea, iar situația este copleșitoare pentru noi toți. Vreau să le mulțumesc doctorilor, asistenților și personalului din sănătate care ne protejează.

Aș mai vrea să mulțumesc polițiștilor, Gărzii Civile, armatei, precum și celorlalți care ne fac să ne simțim mai siguri că o să trecem cu bine peste această perioadă. Ei se află în prima linie și riscă să fie infectați, iar astăzi ei sunt eroii noștri. Vreau să-mi exprim admirația pentru toți! Vă mulțumesc foarte mult!”, a spus Nadal.

Mensaje a todos de ánimo y fuerza. #yomequedoencasa #iostoacasa #tuttoandràbene #jerestechezmoi #istayhome

Posted by Rafa Nadal on Saturday, March 21, 2020

85 de titluri ATPa cucerit Nadal de-a lungul carierei

CORONAVIRUS / Roger Federer: „N-am mai strâns mâna unei persoane de ceva timp”

Și Roger Federer (38 de ani, 4 ATP), alt tenismen celebru, a vorbit prin intermediul contului său de Instagram despre pandemia de coronavirus și a făcut mai multe recomandări.

„Şi eu stau acasă şi nu am mai strâns mâna unei persoane de ceva timp. Bineînţeles că mă spăl pe mâini des, aşa cum ar trebui s-o facem mereu. În aceste momente, să ne ajutăm unul pe celălalt este mai important decât niciodată.
 

În special pentru că vrem să-i ajutăm pe cei în vârstă. Aceştia au un risc crescut de a se îmbolnăvi şi trebuie să-i ajutăm. Aşadar, menţineţi distanţa de doi metri unul faţă de celălalt şi nu vă strângeţi mâinile” - Roger Federer

Citește și alte știri despre coronavirus în sportul mondial:

  1. EURO 2020 devine EURO 2021! Detalii despre amânare + noul program
  2. UEFA a stabilit reprogramarea competițiilor Champions League și Europa League
  3. Voleiul, primul campionat încheiat definitiv de coronavirus. Cui i-a dat titlul Federația Română de Volei
  4. FRF, LPF și cluburile din Liga 1 au convenit cele două scenarii în care competiția ar putea fi dusă la capăt
  5. Fanii Football Manager se pot juca gratis în perioada următoare după decizia luată  de producătorii jocului
  6. Peste 140 de vedete din sportul românesc au trimis mesaje video fanilor, parte din campania #vafibine, lansată de Gazeta Sporturilor
  7. Sala de presă a Arenei Naționale a fost transformată în sediu pentru operatorii ce răspund la TELVERDE, linia specială realizată pentru întrebări legate de coronavirus
  8. Fotbalul din Serie A ar putea reveni la începutul lunii mai

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close