SPORTURI  »  TENIS  »  MELBOURNE SUMMER SET 1

Cristian Tudor Popescu, entuziasmat după titlul câștigat de Simona Halep la Melbourne: „Dorința de a câștiga e intactă! Și mai e un semn bun”

Cristian Tudor Popescu a comentat triumful reușit de Simona Halep la Melbourne +16   FOTO
Cristian Tudor Popescu a comentat triumful reușit de Simona Halep la Melbourne

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 ianuarie 2022 10:25 / Actualizat duminica, 09 ianuarie 2022 11:06

Simona Halep (30 de ani) a început cum nu se poate mai bine sezonul 2022. Jucătoarea noastră a câștigat turneul Melbourne Summer Set 1, învingând-o clar pe Veronika Kudermetova (24 de ani, 31 WTA), scor 6-2, 6-3. În urma acestui succes, jucătoarea noastră va urca până pe locul 15 în ierarhia feminină. 

La scurt timp după terminarea finalei, gazetarul Cristian Tudor Popescu, un mare pasionat al tenisului, a trasat câteva concluzii după titlul câștigat de Simona Halep la turneul pregătitor de la Melbourne.

CTP: „Simona Halep arată foarte bine! Dorința de a câștiga e intactă”

„Arată foarte bine Simona! Dorința de a câștiga e intactă. Vrea să joace din nou tenis de top și poate să facă asta, după cum arată clipa de față”, a spus CTP, la Digi 24. 

În continuare, jurnalistul a vorbit despre lucrurile pe care le-a remarcat la Simona după cele cinci partide câștigate la Melbourne Summer Set 1.

„Cel mai important lucru: Simona are încă sete de victorie, după atâția ani în care a muncit enorm pentru a fi în vârful tenisului mondial

E un semn foarte bun reîntregirea echipei, mă refer și la revenirea lui Theo Cercel pe partea fizică. Am văzut-o pe Simona ducându-se la limită, la maximum, după mingi care păreau pierdute. Nu are nicio problemă fizică în acest moment și cred că a ajutat-o și prezența lui Darren Cahill în tribună. Cred că e important pentru ea ca el să fie acolo”. 

Simona Halep, descătușată după ce a cucerit primul trofeu din 2022: „Să continuăm să câștigăm, îmi place sentimentul”
MELBOURNE SUMMER SET 1
Simona Halep, descătușată după ce a cucerit primul trofeu din 2022: „Să continuăm să câștigăm, îmi place sentimentul”

Cristian Tudor Popescu: „Lucrurile arată bine pentru Simona Halep”

„Consider că e o decizie corectă faptul că s-a retras de la Sydney. Acum, din punct de vedere strategic, e mai bine să se odihnească înainte de Australian Open”, a mai spus CTP, conform sursei citate. 

+12 FOTO

Simona a jucat opt ani de zile în compania numelor mari ale tenisului. Pentru ea, nu asta e problema, ci modul în care se va simți ea cu ea însăși. Iar lucrurile arată bine.

- Cristian Tudor Popescu

Citește și alte știri din tenis:

Simona Halep câștigă Melbourne Summer Set! Victorie în două seturi cu Veronika Kudermetova

România ar putea avea un nou turneu de tenis: „Sunt șanse mari ca domnul Țiriac să investească”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
1206754226007193
Glumetu Dan  •  12 Ianuarie 2022, 18:29
Postat de bodrin pe 09 Ianuarie 2022, 11:43

Haida, de, d-le Popescu, n-a fost chiar cineștiece finală! Sigur, e important că a câștigat...orice victorie e importantă...dar de ce să trecem la osanale? AO rămâne, totuși, motivul pentru care s-a adunat atâta lume acolo...Aveți puțintică răbdare!

cum de ce? pentru ca e profitabil!

bodrin
bodrin  •  09 Ianuarie 2022, 11:43

Haida, de, d-le Popescu, n-a fost chiar cineștiece finală! Sigur, e important că a câștigat...orice victorie e importantă...dar de ce să trecem la osanale? AO rămâne, totuși, motivul pentru care s-a adunat atâta lume acolo...Aveți puțintică răbdare!

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  09 Ianuarie 2022, 11:06

...ce destept ...se vede ca omul se pricepe...foarte inteligent...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează