SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Cristian Tudor Popescu știe ce o așteaptă pe Simona Halep: „Indiferent de sentință...”

Cristian Tudor Popescu / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Cristian Tudor Popescu / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat luni, 24 iulie 2023 19:06 / Actualizat luni, 24 iulie 2023 19:36

Cristian Tudor Popescu se pronunță, într-o sesiune de Q&A găzduită pe Reddit, pe marginea viitorului imediat al Simonei Halep, jucătoarea aflată în așteptarea unui verdict în cazul de dopaj care o ține pe tușă de mai bine de 10 luni.

Invitați să i se adresese lui CTP pe diverse subiecte, mai mulți utilizatori l-au chestionat pe acesta pe tema suspendării Simonei Halep și a modului în care ea va reveni pe teren. „Ce opinie aveți acum despre acuzația de dopaj a Simonei Halep? Credeți că s-a terminat cariera acesteia?”, a fost una dintre întrebările primite de CTP.

„Indiferent de sentință, Simonei îi este deja foarte greu să mai revină în tenisul de vârf”, a fost răspunsul scurt al reputatului gazetar.

CTP: „Simona a avut în sânge Roxadustat, dar trișul nu-l are în sânge”

Editorialistul GSP abordase mult mai amplu subiectul într-unul dintre articolele sale de opinie scrise în Gazeta

„Niciodată, în sute de meciuri, n-am văzut-o recurgând la nici cel mai mic tertip pentru a câștiga. (...) Nici când a fost nedreptățită clar n-a protestat prea mult, în vreme ce eu înjuram îngrozitor prin cameră. Jocul Simonei, fie bun, fie excepțional, fie slab, a fost întotdeauna drept, liniar, cinstit. Simona a avut în sânge Roxadustat, dar trișul nu-l are în sânge”. 

Paradoxul trăit de Simona Halep » Vestea venită dinspre WTA
WTA
Paradoxul trăit de Simona Halep » Vestea venită dinspre WTA

Simona Halep riscă să dispară din clasamentul feminin

Simona Halep n-a mai jucat un meci oficial de la US Open 2022. Suspendată provizoriu pentru dopaj, constănțeanca așteaptă cu sufletul la gură verdictul din partea organizației independente Sports Resolutions.

Simona este începând de luni pe locul 54 mondial, o bucurie provizorie. Dacă verdictul în scandalul de dopaj nu va veni rapid și dacă nu va fi unul pozitiv, sportiva „tricoloră” își va pierde întreaga zestre și va fi ștearsă din clasamentul oficial.

Simona Halep a fost audiată în finalul lunii iunie în fața organizației independente Sports Resolutions. Verdictul încă nu a fost anunțat pe vreun canal oficial de comunicare al ITIA sau al jucătoarei.

VIDEO Ziua în care Simona Halep a scris istorie la Wimbledon

Citește și alte știri din tenis: 

Paradoxul trăit de Simona Halep » Vestea venită dinspre WTA

EXCLUSIV Românul care a jucat la Wimbledon studiază la academia lui Nadal și are un singur vis » Interviu amplu: „Aici, școala e bazată mai mult pe logică. La noi, doar pe memorare” + cum l-a dezamăgit România

E mai bun Alcaraz decât a fost Nadal la 20 de ani? Două mari întrebări după ce spaniolul a rescris istoria la Wimbledon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
267890
267890  •  26 Iulie 2023, 07:45

Oooooooo, ba da. A trișat cu nerușinare. Și se mai și ascunde după explicații penibile. Dar cu bani - are destui - si cu relațiile dlui Țiriac se poate cumpăra orice. Dacă va fi "spălată", aceasta va fi o invitație la dopaj fără frică (dopaj care de altfel se practică la greu). Iar ITIA va fi șifonată rău. Aceasta e singura mea întrebare. Va accepta ITIA înfrângerea?

nicto
nicto  •  25 Iulie 2023, 16:47

hai batrane ! treci la Popovici..

tristan
tristan  •  25 Iulie 2023, 11:28

Ce mi.place că vin tot felul de putoi de pe net sa i contrazică pe ăștia bătrâni ,sa le explice ei ,care e Steaua .Ei care abia le o ieșit parul pubian de 2-3 ani și care încă trăiesc pe spatele lui tătuca sau mămuca .

Vezi toate comentariile (7)
Comentează