SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Cu cine joacă Simona Halep, dacă trece de Serena Williams! Știm tabloul sferturilor de finală de la Australian Open

Câștigătoarea meciului Halep - Serena Williams va da în semifinale peste învingătoarea partidei Hsieh Su-wei - Naomi Osaka +40   FOTO
Câștigătoarea meciului Halep - Serena Williams va da în semifinale peste învingătoarea partidei Hsieh Su-wei - Naomi Osaka

Articol de GSP - Publicat luni, 15 februarie 2021 13:12 / Actualizat luni, 15 februarie 2021 13:12

Simona Halep o întâlnește pe Serena Williams în sferturile de finală de la Australian Open, meciul blockbuster al acestei faze a turneului de Grand Slam!

Simona Halep a adunat deja 11 înfruntări cu campioana americană, aflată în urmărirea unui record ce părea imposibil de atins până în urmă cu câțiva ani: egalarea performanței lui Margaret Court, de a cuceri 24 de titluri de Grand Slam. 11 înfruntări și a 12-a mâine. Una în care românca pășește cu o doză de încredere considerabilă, după ce Halep a învins-o pe Serena Williams în finala de la Wimbledon 2019. 

Cine transmite Simona Halep - Serena Williams la TV! Unde e live online superduelul de la Australian Open

Cu cine ar juca Simona Halep în semifinale: 

Astăzi s-au aflat sferturile de finală de la Antipozi. Iată cum arată tabloul complet, cu jucătoarele rămase în cursă pentru trofeu: 

  • Ashleigh Barty - Karolina Muchova
  • Jennifer Brady - Jessica Pegula 
  • Su-wei Hsieh - Naomi Osaka 
  • Simona Halep - Serena Williams 

Câștigătoarea meciului Halep - Serena Williams va da în semifinale peste învingătoarea partidei Hsieh Su-wei - Naomi Osaka, iar meciurile pentru semifinale se vor disputa mâine și poimâine. La 23 de ani, japoneza Naomi Osaka este locul 3 mondial și campioană en-titre la US Open, iar până acum a avut un singur meci în care cineva i-a pus cu adevărat probleme, cel cu Garbine Muguruza, în optimi. Adversara, Hsieh Su-wei, din Taiwan, are 35 de ani și este cea mai „bătrână” jucătoare calificată pentru prima oară într-un sfert de Grand Slam! 

Citește și: 

EXCLUSIV CTP l-a înțepat pe Ion Țiriac înainte de Simona Halep - Serena Williams: „A sărit din fundul grădinii cu o combinație de inutilitate și răutate”

Simona Halep vs Serena Williams, provocarea SUPREMĂ! Analiza unei încleștări incredibile la Australian Open

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
2964764060229270
Benedic Gabriel Duck  •  16 Februarie 2021, 07:20

Cum.mai,matematicienilor,este 35 mai mare decât 39??!!??Păi nu are serinu 39 de ani???? Mai uitați-vă și voi ce scrieți! Ori poate considerati și voi că wiliams e bărbat si nu femeie,ceea ce ,zău, că nu e chiar departe de adevăr. Nici o dată nu mi-au plăcut "surorile" și sper din suflet s-o bată Simona,dar va fi greu...Hai,Simo!!!!!!!

bodrin
bodrin  •  15 Februarie 2021, 16:56

Sunteți ca o piază rea! Nu puteați să așteptat până mâine, după meci?

badeadorian
badeadorian  •  15 Februarie 2021, 15:03

Bafta multa Simona in meciul cu ''Serenu William'' ...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează