SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Cine transmite Simona Halep - Serena Williams la TV! Unde e live online superduelul de la Australian Open

Cine transmite Simona Halep - Serena Williams la TV și unde se vede live online +22   FOTO
Cine transmite Simona Halep - Serena Williams la TV și unde se vede live online

Articol de GSP - Publicat marti, 16 februarie 2021 09:41 / Actualizat marti, 16 februarie 2021 09:41

Simona Halep - Serena Williams este, de departe, capul de afiș al zilei la Australian Open! Cele două rivale joacă de la ora 10:00! 

  • Câștigătoarea meciului Simona Halep - Serena Williams va da în semifinale peste învingătoarea partidei Hsieh Su-wei - Naomi Osaka;
  • Simona și Serena nu s-au mai duelat de la finala Wimbledon 2019, atunci când jucătoarea noastră lua trofeul după o partidă extraordinară făcută.

EXCLUSIV CTP l-a înțepat pe Ion Țiriac înainte de Simona Halep - Serena Williams: „A sărit din fundul grădinii cu o combinație de inutilitate și răutate”

Cine transmite Simona Halep - Serena Williams la TV și unde se vede live online

  • Meciul dintre cele două combatante va fi transmis de Eurosport 1, de la ora 10:00;
  • Partida este, de departe, cea mai interesantă din sferturile Australian Open, în condițiile în care Serena vrea revanșa și să își continue drumul spre un al 24-lea turneu de Grand Slam, în timp ce Simona Halep luptă să își adjudece un al treilea trofeu de Grand Slam;
  • Cum poți vedea live online Simona Halep - Serena Williams? Meciul este transmis, contra cost, de platforma online Eurosport Player.

Serena Williams, prima controversă la Australian Open. Ce semnifică, de fapt, costumația excentrică în care a apărut pe teren

Serena conduce cu 9-2 la întâlniri directe 

Simona Halep a adunat deja 11 înfruntări cu campioana americană, aflată în urmărirea unui record ce părea imposibil de atins până în urmă cu câțiva ani: egalarea performanței lui Margaret Court, de a cuceri 24 de titluri de Grand Slam. 11 înfruntări și a 12-a mâine. Una în care românca pășește cu o doză de încredere considerabilă, după ce Halep a învins-o pe Williams în finala de la Wimbledon 2019. 

Simona Halep și Serena, în topul celor mai bogate sportive din istorie

La finalul lui 2020, Yahoo Finance a întocmit topul celor mai bogate sportive din istorie. Primele trepte ale podiumului sunt ocupate de Serena Williams (39 de ani) și Maria Sharapova (33), dar al treilea nume din ierarhie este o surpriză totală. Ultima treaptă a podiumului este ocupată de Alexis DeJoria (43 de ani), șoferiță de Drag Racing care concurează în NHRA, la categoria „Funny Car”. Averea estimată a acesteia este de 100 de milioane de dolari! În 2016, a devenit prima femeie care a concurat în 100 de evenimente Funny Car.

În topul realizat de Yahoo Finance apare și sportiva româncă Simona Halep, numărul 2 mondial în tenisul feminin. Aceasta ocupă a 9-a poziție, la egalitate cu alte două sportive. Vezi topul integral aici. 

Citește și alte știri despre Simona Halep - Serena Williams: 

Antrenorul Simonei Halep e clar înainte de meciul cu Serena Williams: „Acum va fi ceva nou”

EXCLUSIV Ion Țiriac are o amintire favorită dintr-un meci Simona Halep - Serena Williams: „N-o să îmi plătească nimeni meciul ăla!”

Simona Halep și Toni Iuruc, moment de afecțiune de Ziua Îndrăgostiților » Cum i-au surprins camerele TV

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
dubluv
dubluv  •  15 Februarie 2021, 20:27
Postat de tatiana19 pe 15 Februarie 2021, 12:31

Va fi un meci greu. Mult mai greu decat cel ci Iga Swiatek. Mult succes Simona! Spre finala!!!!!!!!!!!!

nu cred ca va fi un meci greu. Iga este in forma maxima, Serena nu are sanse maine, o sa vezi.

tatiana19
tatiana19  •  15 Februarie 2021, 12:31

Va fi un meci greu. Mult mai greu decat cel ci Iga Swiatek. Mult succes Simona! Spre finala!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close