SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Cu spectatori la Roland Garros! Veste importantă pentru turneul câștigat de Simona Halep în 2018

Ediția din acest an de Roland Garros va avea loc, pentru prima dată în istorie, în toamnă. Vestea importantă pentru fanii tenisului este că spectatorii vor avea acces în tribune. Evident, într-un număr limitat. +37   FOTO
Ediția din acest an de Roland Garros va avea loc, pentru prima dată în istorie, în toamnă. Vestea importantă pentru fanii tenisului este că spectatorii vor avea acces în tribune. Evident, într-un număr limitat.

Articol de GSP - Publicat luni, 07 septembrie 2020 20:51 / Actualizat luni, 07 septembrie 2020 21:35

Ediția din acest an de Roland Garros va avea loc, pentru prima dată în istorie, în toamnă. Vestea importantă pentru fanii tenisului este că spectatorii vor avea acces în tribune. Evident, într-un număr limitat.

Maxim 11.500 de spectatori vor putea asista la partide în decursul zilei de competiție. Siguranța acestora va fi asigurată de protocolul medical impus de Federația Franceză de Tenis.

Turneul de Grand Slam desfășurat în capitala Franței va începe pe 27 septembrie, finalele fiind programate pentru 11 octombrie. România are 5 reprezentante pe tabloul feminin: Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cîrstea, Patricia Țig și Ana Bogdan.

„Roland Garros va fi primul turneu care are privilegiul de a primi spectatori. Numărul acestora va fi redus pentru a permite ca turneul să fie organizat în condiții de siguranță”
Bernard Giudicelli, președintele Federației Franceze de Tenis

Spectatori la Roland Garros

Tradițional al doilea turneu de Mare Șlem al anului, Roland Garros-ul, va inaugura noul „Philippe Chatrier". Cea mai mare arenă din complex, cu o capacitate de 15.525 de locuri, a primit un acoperiș. 

Competiția de la Paris este ultima de Mare Șlem care își acoperă arena centrală, într-un proiect care a durat opt luni. 

FOTO Imagini de colecție cu Simona Halep

+33 FOTO

Citește mai multe știri din tenis:

CTP, după descalificarea lui Novak Djokovic: „E înfiorător câți imbecili există! Pentru toţi imbecilii, am un argument”

Ilie Năstase, revoltat după descalificarea lui Djokovic: „Serena Williams și-a ieșit din pepeni și n-a fost amendată cât trebuia. Să oprească turneul!”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează