SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

SIMONA HALEP - MIHAELA BUZĂRNESCU // Cum a reacționat „Miki” atunci când a aflat că va evolua contra lui Halep la Wimbledon: „Toți spuneau că se va întâmpla asta”

Mihaela Buzărnescu // FOTO: Guliver/Getty Images
Mihaela Buzărnescu // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iulie 2019 20:40

Mihaela Buzănescu (31 de ani, 47 WTA) s-a calificat în turul secund de la Wimbledon după ce a trecut de americanca Jessica Pegula (25 de ani, locul 72 WTA), scor 6-4, 6-4. Va da mai departe peste nimeni alta decât Simona Halep (27 de ani, 7 WTA).

  • Ora meciului Halep - Buzărnescu va fi anunțată marți. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Eurosport

La scurt timp după victoria cu Pegula, Mihaela Buzărnescu i-a acordat un interviu expertei Eurosport Barbara Schett (43 de ani), în fața căreia a prefațat disputa cu Halep de miercuri. 

„Am ocazia să joc din nou într-un Grand Slam și mă bucur foarte mult pentru acest lucru. Și anul acesta trebuie să iau fiecare meci în parte și să mă bucur foarte mult.

Joc împotriva Simonei? Da?! Nu știam! E un meci așteptat de multă lumea, toți  spuneau că la un moment dat va trebui să joc contra ei. Va fi un meci interesant, sper să câștige cea mai bună. Mă bucur că voi juca împotriva ei”, a declarat Mihaela Buzărnescu, la Eurosport. 

HALEP - BUZĂRNESCU, PENTRU PRIMA OARĂ FAȚĂ-N FAȚĂ

Duelul de miercuri va reprezenta prima confruntare directă din circuitul WTA dintre  Simona Halep și Mihaela Buzărnescu. Cele două s-au mai întâlnit în circuitul ITF în 2008, pe vremea când cele două erau la începuturile carierei. Atunci, Halep a învins-o pe compatrioata sa cu 6-3, 6-0 într-un turneu disputat la Monteroni d'Arbia (Italia).

Pe cine susții în meciul Halep - Buzărnescu?

Halep
Buzărnescu

Vezi și:

Halep le-a „devorat” pe toate româncele cu care a jucat » Se schimbă povestea cu Buzărnescu? SONDAJ: Pe cine susții?

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
267890
267890  •  02 Iulie 2019, 19:11

Hai Mihaela! Hai Mihaela! Hai Mihaela! Hai Mihaela! Hai Mihaela!

ray51
ray51  •  02 Iulie 2019, 09:57

Sincer nu as fi preferat sa joace cele 2 romance. Exista si o parte buna: voi fi foarte atent la jocul fiecareia. Comparatia o voi face la vedere, pe viu.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  02 Iulie 2019, 08:49
Postat de florinso pe 02 Iulie 2019, 02:56

Daca Miki revine la forma dinainte de usopen de anul trecut va fi Piatră tare pt Simo. Mai ales daca Simona are probleme la picior.

Nu ai cum sa revii la forma de anul trecut in 2 zile, sper ca iti dai seama. Chiar si asa, nu ar avea multe sanse contra Simonei.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează