SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

SIMONA HALEP - MIHAELA BUZĂRNESCU // Halep a „devorat” toate româncele cu care a jucat » Se schimbă povestea cu Buzărnescu? SONDAJ: Pe cine susții?

Simona Halep și Mihaela Buzărnescu sunt colege de echipă  la Fed Cup
Simona Halep și Mihaela Buzărnescu sunt colege de echipă la Fed Cup

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iulie 2019 19:41

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) și Mihaela Buzănescu (31 de ani, 47 WTA) vor juca miercuri într-o confruntare 100% românească din turul secund al turneului de Mare Șlem de la Wimbledon.

  • Ora meciului va fi anunțată marți. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Eurosport

Cele două românce vor evolua pentru prima oară una împotriva celeilalte într-un cadru de vis, pe iarba de la Wimbledon, cel mai vechi și prestigios turneu din istoria tenisului. Duelul Halep - Buzărnescu reprezintă cea mai tare confruntare dintre două românce în ultimii ani.

Halep n-a avut probleme în meciurile jucate de-a lungul carierei contra româncelor: a învins-o de două ori pe Monica Niculescu, o dată pe Alexandra „Piti” Dulgheru, de șase ori pe Irina Begu, însă disputa cu Buzărnescu va fi de departe mult mai solicitantă.

Va fi un test extrem de important pentru Halep, în fața unei jucătoare care se poate dovedi extrem de periculoasă pe iarbă și care e în „foame” de rezultate după probleme avute în ultima perioadă. Buzărnescu ajunsese la „granița” TOP 20 în urmă cu un an, dar accidentarea groaznică suferită în august 2018 la gleznă i-a stopat ascensiunea. 

Halep - Buzărnescu, pentru prima oară față-n față

Duelul de miercuri va reprezenta prima confruntare directă din circuitul WTA dintre Simona Halep și Mihaela Buzărnescu. Cele două s-au mai întâlnit în circuitul ITF în 2008, pe vremea când cele două erau la începuturile carierei. Atunci, Halep a învins-o pe compatrioata sa cu 6-3, 6-0 într-un turneu disputat la Monteroni d'Arbia (Italia).

Pe cine susții în meciul Halep - Buzărnescu?

Halep
Buzărnescu

Scepticism printre fani 

Într-un sondaj realizat recent pe GSP.ro, 43% dintre respondenți au fost de părere că Simona Halep nu va depăși prima săptămână la Wimbledon.

Vezi și:

VIDEO Simona Halep, noi detalii despre problemele de la gleznă: „Trebuie tratament, sper să-mi revin până la următorul meci” + are dureri și la genunchi!

VIDEO Halep a închis meciul cu un punct de geniu! Cum a sărbătorit românca victoria

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
158334234980480
Nelu Ghencea  •  02 Iulie 2019, 20:05

Iorga Invingea Cu 6-1 ,6-1 ; Simona Cu 6-2 , 6-2 , Aller "Tigresa " .

tennisfan86
tennisfan86  •  02 Iulie 2019, 13:08
Postat de mikidiki pe 01 Iulie 2019, 22:02

Foeza Buzarnescu sper ca meciul sa se joace pe bune sa nu asistam la o mascarada pt interesele fitoasei!

Buzarnescu joaca cu Halep, nu cu Serena Williams.

digei
digei  •  02 Iulie 2019, 09:37

O sustin pe Miki pt ca trece printr-o pasa buna, mai rar asa ceva, poate profita si ea un pic sa mai ia un banut. Simona si-a cam trait traiul in tenis, are toti sacii in caruta, bravo ei.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează