SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

SIMONA HALEP - ALIAKSANDRA SASNOVICH 6-4, 7-5 // VIDEO Halep a închis meciul cu un punct de geniu! Cum a sărbătorit românca victoria

Simona Halep // FOTO: Reuters
Simona Halep // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iulie 2019 19:03

WIMBLEDON 2019 // Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) a avansat în turul secund al turneului de la Wimbledon, după o victorie cu emoții în fața bielorusei Aliaksandra Sasnovich (25 de ani, 37 WTA), scor 6-4, 7-5.  

Dincolo de emoțiile cauzate de accidentarea la glezna stângă, Simona Halep a oferit și câteva puncte de colecție pe durata meciului cu Sasnovich. 

Așa s-a întâmplat și la ultimul punct al partidei, care i-a adus Simonei victoria. Halep s-a apărat senzațional la un atac al bielorusei și a „inventat” un răspuns de geniu la o lovitură a acesteia, executând o contrascurtă care a lăsat-o mască pe adversara sa.

Pe cine susții în meciul Halep - Buzărnescu?

Halep
Buzărnescu

Vezi și:

VIDEO Simona Halep, noi detalii despre problemele de la gleznă: „Trebuie tratament, sper să-mi revin până la următorul meci” + are dureri și la genunchi!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
traian_v
traian_v  •  02 Iulie 2019, 04:04

Lasa ca ii face Cahill un masaj cu happy end si ii trece ;)

florinso
florinso  •  02 Iulie 2019, 02:52

Din păcate dacă a simțit dureri cum spune nu cred ca va mai putea juca 4 la 6 săptămâni.

tatiana19
tatiana19  •  01 Iulie 2019, 19:26

BRAVO SIMONA!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close