SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

SIMONA HALEP - ALIAKSANDRA SASNOVICH 6-4, 7-5 // VIDEO Simona Halep, noi detalii despre problemele de la gleznă: „Trebuie tratament, sper să-mi revin până la următorul meci” + are dureri și la genunchi!

Simona Halep // FOTO: Guliver/Getty Images
Simona Halep // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat luni, 01 iulie 2019 18:46

WIMBLEDON 2019 // Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) a spulberat emoțiile din startul meciului cu bielorusa Aliaksandra Sasnovich (25 de ani, 37 WTA) și s-a calificat în turul secund după o victorie în două seturi, scor 6-4, 7-5. 

  • Simona Halep joacă în turul secund cu o altă româncă, Mihaela Buzărnescu (31 de ani, 47 WTA)

La conferința de presă de la finalul partidei, Simona Halep a oferit noi detalii despre sperietura trasă în primul set, când a alunecat pe iarbă și a acuzat probleme la glezna stângă.

„Piciorul e ok deocamdată, dar trebuie să fac tratament. Cred că e un pic întins mușchiul din spatele genunchiului, dar și tendonul lui Ahile. Sper că nu e nimic periculos și îmi pot reveni până la următorul meci.

Am căzut rău, putea să fie și mai urât, dar am fost și norocoasă pentru că am oprit elanul, m-am întors și am continuat punctul”, a declarat Simona Halep, care a vorbit apoi și despre jocul său din partida cu Sasnovich. 

 
Simona Halep Press Conference - Wimbledon 2019 R1

Simona Halep's Press Conference after her R1 victory at Wimbledon

Publicată de WTA Romania pe Luni, 1 iulie 2019

„Nu m-am gândit că am pierdut anul trecut pe Terenul 1, dar am avut emoții pentru că anul trecut, la US Open, am inaugurat terenul «Louis Armstrong» și am pierdut. Când am aflat că o să fiu prima care joacă pe noul Teren 1 m-am îngrijorat puțin, dar la un moment dat am oprit aceste gânduri și m-am bucurat. E superb!

Am întors scorul în partea a doua pentru că nu am mai greșit atât de mult și am încercat să fiu mai agresivă. La un moment dat, doar împingeam mingea și ei îi convenea, pentru că putea să-și facă jocul. Apoi m-am concentrat pe serviciu, am jucat mai mult cu primul, m-am simțit încrezătoare la 2-5 i am zis că trebuie să joc fiecare punct în parte.

Am spus că anul acesta este unul chill, că nu pun presiune pe mine. Sunt motivată la fiecare turneu, nu analizez prea mult, intru pe teren și vreau să văd cât de bună pot să fiu în acest mod. Poate la anul o să trag mai tare. Acum mă simt fericită pe teren, vreau victoria în fiecare meci, nu am altceva în minte”, a declarat Simona Halep, în cadrul unei conferințe de presă în limba engleză.

Pe cine susții în meciul Halep - Buzărnescu?

Halep
Buzărnescu

„Acum, când pierd un meci nu mi se mai pare un dezastru. Sunt încă motivată, ambițioasă, dar nu-mi mai impun țeluri care au de a face cu triumful în vreun turneu. Sunt mai relaxată așa, încerc să îmbunătățesc lucruri, nu neapărat legate de tenis”

„Când eram lider mondial era mai multă presiune, acum nu aștept lucruri mari de la mine, ci să cresc la nivel de atitudine, de joc, nu mai sunt atât de stresată că trebuie să câștig fiecare meci”

„Dacă ar fi să mai câștig un turneu de Mare Șlem, va fi mai ușor din punct de vedere emoțional, dar nu vreau să mă gândesc la acest lucru. Iau fiecare meci în parte și vom vedea ce se întâmplă”

„Îmi lipsește Darren, să-l văd în loja mea. Mereu am avut o legătură specială, mă ajuta să fiu liniștită în timpul meciurilor și să lupt până la capăt. Dar nu pot spune că am avut un an foarte rău fără el, așa că vreau să devin din ce în ce mai bună”

Simona Halep 

VEZI ȘI:

VIDEO Halep rezistă! Două concluzii și un semn de întrebare după victoria de la Wimbledon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
2434495066582245
Monique Dalle  •  02 Iulie 2019, 14:39

Minciuni , minciuni ca este accidentata

observator979
observator979  •  01 Iulie 2019, 20:35
Postat de mikidiki pe 01 Iulie 2019, 19:45

Iar isi cauta asta scuze mama mea devine nesuferita rau!

Tu iti cauti scuze noi sa n-o iubesti, desi nu-ti placea de ea dinainte. Tu nici macar nu te-ai accidentat cu atata rautate, dar mai stii, daca o tii tot asa, ce se poate intampla?! Poate ti se strica mouse-ul sau telefonul! :D

lapusneanul
lapusneanul  •  01 Iulie 2019, 20:09
Postat de mikidiki pe 01 Iulie 2019, 19:45

Iar isi cauta asta scuze mama mea devine nesuferita rau!

asa e prostea, ea nici nu a alunecat si sucit un pic glezna, e doar in inchipuirea noastra...nu imi dau seama cum va suportati ..

Vezi toate comentariile (5)
Comentează