SPORTURI  »  TENIS  »  POVESTE

EXCLUSIV Cum a surprins Năstase o femeie celebră: „Băi Ilie, cine e imbecilul ăsta șofer?!”

Ilie Năstase, 75 de ani
Ilie Năstase, 75 de ani

Articol de GSP - Publicat joi, 14 aprilie 2022 18:48 / Actualizat joi, 14 aprilie 2022 19:01

Ilie Năstase, 75 de ani, nu e pasionat de mașini, așa cum este Ion Țiriac, dar a povestit într-un interviu pentru GSP unele întâmplări haioase din carieră.

  • Ilie Năstase are două titluri de Grand Slam în palmares, unul la Roland Garros și altul la US Open. A jucat și două finale la Wimbledon, ambele pierdute;
  • 87 de titluri la simplu are Ilie Năstase, dintre care 58 sunt înregistrate sub egida ATP.
Ilie Năstase, enervat de o regulă din tenisul modern: „Am jucat 5 ore în finala de la Wimbledon și nu am făcut o secundă asta”
WIMBLEDON
Ilie Năstase, enervat de o regulă din tenisul modern: „Am jucat 5 ore în finala de la Wimbledon și nu am făcut o secundă asta”

Ilie Năstase: „Am o poveste frumoasă cu prințul Albert de Monaco”

„Am o poveste frumoasă cu prințul Albert de Monaco. Bjorn Borg să retrăsese la 25 ani, iar la 30 de ani a revenit în tenis. Toată lumea era disperată să-l revadă. Meciul era la Monte Carlo și mă sună Lagardere, proprietarul lui Airbus. «Ilie, vezi că vine Betty, soția mea, la meci. Trebuie să-i faci rost de bilet». 

Meciul începea la ora 1:00 și Betty mi-a dat întîlnire la hotelul ei la 12:30, rugîndu-mă să nu întîrziem. M-am dus acolo la ora stabilită, dar fără mașină, spunîndu-i că vine șoferul să ne ia pe amîndoi. S-a făcut 12:45, iar acesta nu apărea. «Cine-i imbecilul ăsta al tău care întîrzie un sfert de oră?». 

Tuna și fulgera pentru că venise lume multă la Monte Carlo pentru Borg și era foarte aglomerat orașul. La un moment dat, apare o mașină, încadrată de două echipaje de poliție. Mă sui în dreapta, Betty în spate. Și-l prezint pe șoferul meu, prințul Albert de Monaco. Era disperată, mă ruga prin semne să nu povestesc ce zisese ea despre el. Vă dați seama, în două minute am ajuns acolo", a povestit Ilie Năstase, cu umor, pentru GSP.

Citește și alte știri despre Ilie Năstase: 

Ion Țiriac e deranjat de ieșirile lui Ilie Năstase: „Ori îl accepți cum este, ori îl arunci la gunoi. Dar eu la gunoi nu pot să-l arunc ...”

EXCLUSIV Ilie Năstase a spus adevărata poveste cu Elena Ceaușescu: „Era rezemată de perete: «Măi flăcău, unde te grăbești așa? Ia vino puțin!»”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
1284665291974112
Silviu Ionut  •  14 Aprilie 2022, 23:40

Un batranel pervers care incearca sa se mentina in centrul atentiei. Iar ghesepe ce sa faca si el, ofera spatiu de publicitate ieftina.

elgabri
elgabri  •  14 Aprilie 2022, 20:57

Nici copii nu mai pun botul la ce scrieti voi ;))

22cea
22cea  •  14 Aprilie 2022, 20:25

Gesepisme .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează