SPORTURI  »  TENIS  »  DARIA KASATKINA - VENUS WILLIAMS 4-6, 6-4, 7-5

Daria Kasatkina, năucită după calificarea în finala Indian Wells: "Doar am mormăit ceva, n-am fost capabilă să scot vreun sunet"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 martie 2018 09:50

 Daria Kasatkina (20 de ani, 19 WTA) s-a calificat în finala Indian Wells după victoria obținută contra lui Venus Williams, scor 4-6, 6-4, 7-5.

"Habar nu am cum s-a întâmplat. Nu realizezi când ești pe teren, mai ales când ajungi în decisiv și scorul este 5-5. Faci totul din instict. Asta e tot ce te ține în meci.

Un meci ca ăsta te lasă perplexă. Imediat după final m-am întâlnit cu antrenorul și cu fratele meu. N-am fost capabilă să scot vreun cuvânt. Am mormăit ceva de genul: «Aaaah, ok, a fost destul de drăguț deznodământul»", a declarat Kasatkina la conferința de presă.

Kasatkina a reușit performanța uluitoare de a elimina 4 campioane de Mare Șlem. Victimele sale au fost Sloane Stephens, Caroline Wozniacki, Angelique Kerber și Venus Williams. 

Vezi aici povestea incredibilă a Dariei Kasatkina!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dumiwow
dumiwow  •  17 Martie 2018, 18:56

Bravo rusoaicei dar si lui Osaka. :D

merace
merace  •  17 Martie 2018, 10:50

Bravo pentru Kasatkina si Osaka, ambele sunt doua revelatii ale acestui inceput de an si promit foarte mult.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează