SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Darren Cahill, declarații emoționante despre Simona Halep: „Să vă spun cum sunt cunoscut în România”

, 29 de ani, a ajuns în Australia, acolo unde s-a reîntâlnit cu antrenorul Darren Cahill, foto: Guliver/gettyimages
, 29 de ani, a ajuns în Australia, acolo unde s-a reîntâlnit cu antrenorul Darren Cahill, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 ianuarie 2021 09:26 / Actualizat vineri, 15 ianuarie 2021 09:36

Simona Halep, 29 de ani, a ajuns în Australia, acolo unde s-a reîntâlnit cu antrenorul Darren Cahill. Australian Open începe pe 8 februarie. 

  • Număr 2 WTA, Halep a ajuns în semifinale în ediția trecută de la Australian Open, fiind eliminată de spanioloaica Garbine Muguruza;
  • Simona are și o finală pierdută la Antipozi, contra danezei Caroline Wozniacki, în 2018.

Darren Cahill: „În România, sunt antrenorul Simonei Halep”

„Simona Halep nu a mai ieșit din top 5 în ultimii 5-6 ani. Pentru o jucătoare de înălțimea ei, care nu are o armă importantă, să rămână aici și să câștige în continuare, este ceva demn de lăudat. Nu este deloc ușor. Vezi multe jucătoare care au un an-doi buni, iar apoi coboară pentru că e foarte dificil să reziști fizic la acest nivel. Dar Simona nu a făcut asta, a continuat să câștige și urăște să piardă. Se enervează rău când pierde, din acest motiv luptă până la ultima picătură ca să câștige”, a explicat Darren Cahill, citat de spotmedia.ro. 

Darren Cahill a avut cuvinte frumoase și despre țara noastră: „Sunt un nume mai mare în România decât în Australia. În Australia sunt fiul lui Jack (n.r. un fost important jucător de fotbal australian), dar sunt mult mai fericit că în România sunt antrenorul Simonei". 

Simona Halep și alți grei ai tenisului, acuzați că ar fi favorizați înainte de Australian Open

Carantinarea jucătorilor de la Australian Open naște discuții interminabile în lumea tenisului. Mai nou, există nemulțumiri legate de distribuția orașelor în care jucătorii vor sta în cele două săptămâni de carantină obligatorie.

Nume importante precum Rafael Nadal, Simona Halep, Novak Djokovic, Naomi Osaka, Serena Williams sau Dominic Thiem vor beneficia de condițiile ultramoderne din resortul de la Adelaide. Au apărut însă și voci critice, nemulțumite că starurile din ATP și WTA vor avea parte de condiții diferite la Adelaide, net superioare celor din „bula” de la Melbourne. Citește totul aici!

Citește și alte știri despre Australian Open:

Bernard Tomic a răbufnit după calificarea la Australian Open: „Mi-am riscat viața în Doha ca să joc la Melbourne”

Sorana Cîrstea a plecat spre Australian Open și a vorbit despre coronavirus: „Decât să mai am un an ca 2020, prefer să mă vaccinez de 5 ori”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
briceag
briceag  •  15 Ianuarie 2021, 12:38

Daca a zis penibilitati d-astea, e penibil... Halep are un rever fenomenal, poate cel mai bun din circuit! Mie si dreapta ei imi place, genereaza multa forta pentru inaltime.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează