SPORTURI  »  TENIS  »  TRANSYLVANIA OPEN

Dayana Yastremska cere interzicerea Anastasiei Gasanova, după declarațiile rusoaicei despre războiul din Ucraina!

Dayana Yastremska
FOTO: Imago
Dayana Yastremska FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 17 octombrie 2022 11:51 / Actualizat luni, 17 octombrie 2022 12:02

Federația Ucraineană de Tenis a postat, pe contul oficial de Twitter, conversația pe care Dayana Yastremska (#99 WTA) a purtat-o cu jucătoarea de tenis rusă Anastasia Gasanova (#154 WTA), în legătură cu războiul declanșat de Rusia în Ucraina, în luna februarie a acestui an. Cele două au discutat la Transylvania Open, turneu desfășurat la Cluj-Napoca, în perioada 8 octombrie-16 octombrie. 

Postarea vine în contextul în care jucătoarea rusoaică de tenis a oferit recent declarații pro-Vladimir Putin, omul care a ordonat declanșarea așa-zisei „operațiuni militare speciale”. 

Gigi Becali s-a dus în cantonament după meciul cu Silkeborg: „L-am luat pe fiecare în parte la discuții” + Mesaj pentru Coman: „Bă, dă pase!”
FCSB
Gigi Becali s-a dus în cantonament după meciul cu Silkeborg: „L-am luat pe fiecare în parte la discuții” + Mesaj pentru Coman: „Bă, dă pase!”

Dayana Yastremska: „Anastasia Gasanova mi-a spus că aia crede cu adevărat”

„Ne-am întâlnit în vestiar. Impresiile mele... pur și simplu nu am cuvinte. Nu este normal așa ceva. I-am arătat acel videoclip (n.r. - în care Gasanova a criticat atacul Ucrainei asupra podului din Crimeea) și am întrebat-o: «Chiar crezi cu adevărat asta?». Mi-a spus că da, că asta e poziția ei. Mi-a spus că se enervase, pentru că îi pare rău de oamenii care au murit pe podul din Crimeea, iar ucrainenii au râs în legătură cu asta.

I-am spus că oamenii erau bucuroși, pentru că podul construit ilegal a fost folosit pentru aprovizionarea armatei ruse cu tancuri și rachete cu ajutorul cărora continuau să ne ucidă”, a spus Dayana Yastremska. 

Dayana Yastremska: „Cred că Gasanova ar trebui interzisă”

Jucătoarea din Ucraina s-a arătat indignată și de faptul că ea și sora acesteia, Ivanna, vor juca la turneul de la Rouen împotriva Anastasiei Gasanova și Anastasiei Komardina, în proba de dublu a competiției din Hexagon. 

„Vreau să merg la directorul turneului și să îi arăt videoclipul în care Gasanova își exprimă opiniile politice. În opinia mea, i-ar trebui interzisă participarea la turneu după asemenea afirmații, pentru că justifică din nou și din nou invazia Rusiei în Ucraina”, a mai spus jucătoarea ucraineană.

Citește și:

Victorie rusească la Transylvania Open: „Iubesc acest turneu, abia aștept să revin și anul viitor!”

Federer, Nadal sau Djokovic? Mike Tyson are un favorit și un jucător care nu îl încântă: „Nu arată deloc bine pe teren!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
brujo
brujo  •  21 Octombrie 2022, 10:25
Postat de valihaita pe 17 Octombrie 2022, 14:38

Si '' Ba'' sa-l folosesti cand discuti cu cel care te-a conceput din greseala !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Trandafir
Trandafir  •  18 Octombrie 2022, 12:03
Postat de Baggio_antifecesebe pe 17 Octombrie 2022, 12:12

TOTI sportivii din rusia si belarus TREBUIAU INTERZISI in secunda doi a inceperii INVAZIEI SOVIETICE SATANISTE in UCRAINA !!!! *** !!! r*** !!!

Da. Sa fie exclusi ! Noi romanii destepti, cinstiti, cunoscatori ai istoriei trebuie sa-i invatam pe Biden, Regele Spaniei, Rgegele Belgiei, Regele Olandei, Macron si altii sa nu mai permita ca tenismenii rusi sa zburde tot timpul in tarile lor si culmea, sa-i si lase sa castige turnee, puncte si bani ! Ma steptam macar Capetele Regale sa aiba cap !

parpalache
parpalache  •  18 Octombrie 2022, 09:03
Postat de flob pe 17 Octombrie 2022, 17:52

Hai mai bine sa ne întoarcem în evul mediu. Sa vedem de acolo care cum a măcelărit pe cine. Am crezut că am evoluat totuși. ..

Nene,eu au trecut in paranteze data de 9 mai 1945-ca sa precizez ca aia e ziua Victoriei,pentru care iși pusesera batrânii aia decorațiile și ieșisera la miting!Daca cumva ai ințeles ca atunci au fost impușcați de„revoluționarii”aia e... grav!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează