SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Declarație îngrijorătoare a Simonei Halep: "Azi am rezistat, dar o să mă gândesc dacă voi mai risca şi de acum înainte"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 18 ianuarie 2018 21:23

Simona Halep continuă să acuze dureri după entorsa la gleznă suferită la debutul la Australian Open. Ea a vorbit și despre meciul din turul 3, cu Lauren Davis (76 WTA).

"Am alergat mult (n.r. cu Eugenie Bouchard), am tras de mine şi cel mai important e că am rezistat. În ultimele două zile nu prea m-am antrenat, am stat cu gheaţă la picior, am făcut tratament, momentan a fost ok. Am avut dureri, dar nu m-am gândit la ele.

Este o entorsă de gleznă destul de urâtă. Ligamentul este întins, dar nu e rupt. Data trecută, la Roma, am avut un ligament rupt. Acum am scăpat, însă nu e nimic sigur. Voi vedea ce va fi, de pe o zi pe alta. Azi am riscat pentru că am vrut neapărat să joc, însă mă voi gândi dacă o voi mai face. Bineînţeles, în funcţie de dureri. Eu sper totuşi să fiu din ce în ce mai bine", a declarat Simona Halep conform Adevărul.

...despre viitoarea adversară: "O ştiu, aleargă mult, este o sportivă împotriva căreia am mai jucat o dată. Nu mă gândesc la jocul ei, vreau să îmi fac jocul meu obişnuit, să mă simt bine şi evident să trec mai departe. Nu am nicio presiune, nu îmi fac niciun plan".

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
valyomanyd
valyomanyd  •  18 Ianuarie 2018, 23:56

Nu se poate așa ceva, Adevarul..... minte :)))) Simona a declarat cu totul altceva ! P.s. Voi de ce nu închideți taraba dacă faceți articole cu ce spun alte ziare ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează