SPORTURI  »  TENIS  »  VERDICT SIMONA HALEP

De ce Simona Halep NU are încă verdictul în cazul de dopaj. Ce a aflat GSP

Simona Halep
Simona Halep

Articol de - Publicat joi, 20 iulie 2023 18:09 / Actualizat joi, 20 iulie 2023 18:09

Simona Halep (31 de ani, 55 WTA), suspendată provizoriu după o probă pozitivă cu roxadustat, în octombrie 2022, trebuia să afle verdictul la două săptămâni de la audierea de la finalul lunii iunie 2023. 

La un calcul simplu, Simona trebuie să fi aflat deja cum îi este afectată cariera în tenis. Din sursele GSP, cazul este foarte complicat, iar perioada de eliberare s-a prelungit din cauza speței foarte dificile. Astfel, jucătoarea noastră așteaptă în continuare cu sufletul la gură sentința judecătorilor. 

Simona Halep nu a mai jucat de la US Open 2022, de pe 29 august. Derși este în continuare suspendată provizoriu, ea a fost inclusă pe lista preliminară a jucătoarelor care vor participa la US Open 2023.

Au aflat deja verdictul? Veste-șoc, de ultim moment, în cazul Simonei Halep » E pentru prima dată în 2023 când se întâmplă
US OPEN
Au aflat deja verdictul? Veste-șoc, de ultim moment, în cazul Simonei Halep » E pentru prima dată în 2023 când se întâmplă

Numele Simonei Halep e prezent în bilanțul șefei ITIA

Simona Halep a rămas singura jucătoate din circuitul WTA în categoria „suspendărilor provizorii”, se arată într-un articol publicat de Karen Moorhouse, șefa Agenției Internaționale pentru Integritate în Tenis.

„Una dintre prioritățile mele de la instalarea în fruntea ITIA a fost să mă asigur că organizația este foarte bine integrată în familia tenisului, că devine o resurse de încredere și pe care te poți baza în orice moment. Munca depusă în ultimul trimestru arată o mulțime de progrese. 

De ce Simona Halep NU are încă verdictul în cazul de dopaj. Ce a aflat GSP
Patrick Mouratoglou, alături de Simona Halep // foto: Imago Images

În ultimele luni au stabilit un nou record în ceea ce privește lecțiile și sesiunile de prevenire a neregulilor. Peste 1.000 de persoane, antrenori, oficiali sau jucători, au asistat la ele.

„O acuzație suplimentară (care a atras automat suspendarea provizorie) a fost îndreptată în direacția Simonei Halep. Jucătoarea din România este suspendată din octombrie 2022, după ce a fost testată pozitiv cu substanța interzisă roxadustat la ediția trecută de la US Open”, a scris Karen Moorhouse, directorul ITIA.

Citește și alte știri despre Simona Halep:

Vești bune dinspre Simona Halep? Ultima postare le-a aprins speranțele fanilor

Bianca Andreescu a ținut să-i transmită un mesaj Simonei Halep » Discurs în limba română la Wimbledon

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (8)
Amen975ZQzamolxe
Amen975ZQzamolxe  •  21 Iulie 2023, 14:06

Mai "*** din GSP ? Mai terminati cu articole la infinit despre ,acasta fata care s-a dopat . Doresc un serial pe GSP , despre viata lui Nicolae Iorga , "Aroman" si el , dar cu "VALOARE" ,nu drogat . Pune-ti *** si "Cotofene" care au numai liceul , la baza ( ce sa zic ?!!! : reclame pentru un viitor "SUMBRU"

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Amen975ZQzamolxe
Amen975ZQzamolxe  •  21 Iulie 2023, 14:05

Mai "derbedeilor" din GSP ? Mai terminati cu articole la infinit despre ,acasta fata care s-a dopat . Doresc un serial pe GSP , despre viata lui Nicolae Iorga , "Aroman" si el , dar cu "VALOARE" ,nu drogat . Pune-ti *** si "Cotofene" care au numai liceul , la baza ( ce sa zic ?!!! : reclame pentru un viitor "SUMBRU"

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  20 Iulie 2023, 19:41

:)))))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează