SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Dezastru pentru românce la US Open! Begu și Ana Bogdan eliminate în turul 2

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 august 2018 23:02

Irina Begu (59 WTA) a fost eliminată în turul 2 de la US Open de jucătoarea chineză Qiang Wang (52 WTA), scor 3-6, 1-6, la capătul unui meci de doar o oră și 21 de minute.

După un început echilibrat, românca a pierdut frâiele partidei, iar jucătoarea chineză n-a mai avut nicio emoție până la final.

În setul secund Begu a cerut și intervenția medicului.

Înfrângere și pentru Ana Bogdan 

Ana Bogdan (83 WTA) a fost învinsă categoric de Karolina Pliskova (8 WTA) tot în turul 2 de la US Open, scor 2-6, 3-6.

Partida a durat doar 66 de minute. În primul set s-a mers cap la cap până la 2-2, apoi românca a pierdut 5 game-uri la rând.

Deși a avut 3-0 în setul secund, Ana a cedat din nou, fără să mai câștige vreun game până la final.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
maxp
maxp  •  30 August 2018, 17:27
Postat de Ion Popescu pe 30 August 2018, 10:41

Ce dezastru ? Bine ca au trecut de turul 1. In halul in care a ajuns sportul in tara noastra, te miri cate jucatoare avem in top 100, cate s-au calificat la cele mai valoroase competitii din lume. Prin efortul familiei jucatoarelor, caci ajutorul si indrumarea de la stat este 0 !

Acum stii cum e, in tenis cam peste tot in lume sacrificiul il fac familiile jucatorilor. Implicarea statului intr-adevar nu consta in conditiile de pregatire, nu sunt terenuri cu conditii ca lumea, decat foarte putine baze serioase si in mare sunt doar baze de pregatire pentru zgura. Si da, e un aspect, dar am mai vazut multi jucatori si din alte tari cu conditii precare care au ajuns sus. Dar strict in pregatirea personala, sunt putine tari unde implicarea statului in mod real sa conteze in pregatirea jucatorilor. Li se ofera intr-adevar mult mai multe oportunitati in unele state, dar fara eforturile familiei, tenisul e chiar un sport pe care nu ai cum sa il practici.

347655969058390
Ion Popescu  •  30 August 2018, 10:41

Ce dezastru ? Bine ca au trecut de turul 1. In halul in care a ajuns sportul in tara noastra, te miri cate jucatoare avem in top 100, cate s-au calificat la cele mai valoroase competitii din lume. Prin efortul familiei jucatoarelor, caci ajutorul si indrumarea de la stat este 0 !

126372524961619
Nistor Gheorrghe  •  30 August 2018, 10:15

Care dezastru ? In sport mai pierzi , mai castigi , ca asa este in sport si la cat s-a investit in acest sport , nu trebue sa facem o trgediie. Dezastru este in felul cum comentati voi ziaristii. Exista o zi lasata dela Dumnezeu fara sa apara Becali cu ale lui ineptii. Sau urmariti umisiunile lui Naum si sleahta lui. Fiecare intrebare are iz de mahala. "Da de ce ?, Da ce-a zis ala, Dar tu cum comentezi ce-a zis.. etc " Voi asa vreti sa faceti audienta ? Mult, foarte mult amatorism ce duc mai mult spre tabloide decat spre emisiuni sportive. Daca aveti un microfon in mana nu inseamna ca aveti dreptate si sunteti infailibili. Spusele mele nu va schimba nimic , dar trebue sa stiti ca romanii asa gandesc. Nu credeti ? Faceti un sondaj.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează