SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Diamante pentru Spania » Anabel Medina Garrigues şi Fernando Verdasco s-au impus în finala Cupei Hopman

Articol de - Publicat luni, 07 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 06 ianuarie 2013 21:57

Anabel Medina Garrigues şi Fernando Verdasco au cucerit Cupa Hopman, după ce au trecut în finală de sîrbii Novak Djokovici şi Ana Ivanovici cu 2-1.

Fernando şi Anabel nu au de ce să regrete că au petrecut Revelionul tocmai la Perth. Ei au cîştigat pentru Spania Cupa Hopman, o competiţie începută în 2012 şi încheiată în 2013. Cei doi spanioli au trecut în marea finală cu 2-1 de Serbia reprezentată de Novak Djokovici şi Ana Ivanovici.

Primii care au intrat pe teren au fost băieţii, iar liderul mondial a trecut de Verdasco în două seturi, 6-3, 7-5. Duelul fetelor a fost cîştigat de Anabel Medina Garrigues cu 6-4, 6-7(3), 6-2. Totul s-a decis apoi în meciul de dublu mixt pe care spaniolii l-au cîştigat cu 6-4, 7-5.

Astfel că Verdasco şi Garrigues au luat trofeul şi bilele de argint încrustate cu diamante. "Cred că Anabel merită ambele bile. Tu eşti cîştigătoarea, nu ştiu ce caut eu aici. A fost o mare plăcere să joc alături de tine ", a spus Verdasco la fetivitatea de premiere, referindu-se la faptul că a pierdut mai toate meciurile lui de simplu. Spania are în palmares 4 Cupe Hopman.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  07 Ianuarie 2013, 10:09

Verdasco a recunoscut public ...el a fost la numar ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează