SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP, DEPISTATĂ POZITIV

E pățită și o avertizează pe Halep: „Să fie și ea pregătită pentru așa ceva”

Simona Halep // foto: Imago Images
Simona Halep // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 25 octombrie 2022 14:29 / Actualizat marti, 25 octombrie 2022 15:15

Bianca Bazaliu (25 de ani), handbalista suspendată pentru încălcarea regulamentului anti-doping în 2019, în cazul Corona Brașov, a comentat situația Simonei Halep. Jucătoarea de tenis a comunicat vineri că a fost depistată pozitiv cu substanța roxadustat și a fost suspendată provizoriu.

Trecută printr-o experiență similară, Bazaliu, în prezent parte din lotul național convocat pentru Campionatul European de handbal feminin, a avertizat-o pe Simona Halep că acel scandal a provocat multe persoane să se delimiteze de ea. 

Francezii de la Academia Mouratoglou s-au ascuns în cazul de dopaj al Simonei Halep » De ce nu o apără nimeni pe Simona?
halep, depistată pozitiv
Francezii de la Academia Mouratoglou s-au ascuns în cazul de dopaj al Simonei Halep » De ce nu o apără nimeni pe Simona?

Bianca Bazaliu o avertizează pe Halep: „De mine s-au delimitat mulți. Să fie și ea pregătită pentru asta”

„Într-adevăr, ştiu ce înseamnă aceste lucruri. Nu citesc de când s-a întâmplat cu noi. Se trece foarte greu peste aceste lucruri. Doar familia mi-a fost alături, în rest s-au delimitat mulţi.

Să fie şi ea pregătită. Pentru mine doar familia a fost alături. Nu ştiu pentru restul colegelor, dar pentru mine doar familia. La noi a fost o altă problemă.

Eu sunt una dintre jucătoarele care întreb şi dacă beau un ceai, ce conţine. Credeţi-mă, chiar întreb orice. Cred că doamna de la doping nu mă suportă. Pentru noi a fost o mare durere la vremea respectivă”, a precizat Bazaliu, citată de Adevărul.

Bianca Bazaliu, suspendată în 2019 pentru că a încălcat regulamentul anti-doping

Bianca a fost suspendată un an și trei luni în urma scandalului Corona Brașov din 2019. Atunci,17 jucătoare au fost acuzate că au recurs la metoda de laseroterapie interzisă de WADA, Agenția Mondială Anti-Doping.

Bianca a revenit în circuit în iulie 2020, după doar 7 luni și jumătate, întrucât restul suspendării i-a fost „înghețată”.

E pățită și o avertizează pe Halep: „Să fie și ea pregătită pentru așa ceva”
Bianca Bazaliu, jucătoare la Gloria Bistrița // foto: Imago Images

Mai multe știri despre Simona Halep: 

ANAD, lămuriri oficiale despre Halep: „Aceasta va fi pedeapsa, dacă va fi dovedită intenția”

Medicul ORL apropiat de Halep dezvăluie ce medicamente ia Simona în fiecare zi: „Am acordul ei să spun: ia 2 pastile”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează