SPORTURI  »  TENIS  »  RĂZBOI

Elina Svitolina, confesiuni tulburătoare: „Am coșmaruri în fiecare noapte! Cea mai proastă perioadă din viața mea”

Elina Svitolina / Sursă foto: Imago Images
Elina Svitolina / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 martie 2022 22:21 / Actualizat duminica, 27 martie 2022 22:26

Elina Svitolina (27 de ani, 20 WTA) a fost eliminată prematur de la Indian Wells și Miami, însă invazia rusească din țara sa continuă să fie principala sursă de îngrijorare a ucrainencei.

Învinsă de Heather Watson (115 WTA) în turul secund de la Miami, Elina Svitolina a făcut câteva confesiuni dureroase despre modul în care războiul din Ucraina o afectează în plan mental. Ucraineanca spune că are coșmaruri în fiecare noapte și că traversează „cea mai proastă perioadă” din viața ei.

Elina Svitolina, confesiuni tulburătoare: „Am coșmaruri în fiecare noapte. Este cu adevărat groaznic”

„A fost foarte greu să mă concentrez. Este dificil din punct de vedere psihologic să ieși pe teren. Am încercat să fiu curajoasă și să înfrunt această provocare, dar cu siguranță nu sunt sută la sută pregătită. Am vorbit cu ceilalți jucători ai noștri care au participat la Indian Wells și Miami și știu că se confruntă cu același lucru.

Tot ce se întâmplă în Ucraina este foarte, foarte trist. În fiecare oră vedem știri de peste tot. Le poate vedea oricine. Este foarte dureros pentru țara mea. Mă gândesc constant cum să ajut poporul ucrainean. Prima săptămână a fost foarte grea. Am coșmaruri în fiecare noapte. Este cu adevărat groaznic

Este puțin mai ușor acum, pentru că te obișnuiești. O persoană se obișnuiește cu tot. Dar pot spune, cu siguranță, că aceasta este cea mai proastă perioadă din viața mea!”, a mărturisit ucraineanca, potrivit site-ului sport.ua

Elina Svitolina donează banii câștigați armatei ucrainene

Recent, Svitolina a anunțat că va dona toți banii câștigați în turnee către armata ucraineană. Anunțul a fost făcut în urmă cu o lună, la scurt timp după debutul invaziei rusești.

Citește și alte știri de actualitate: 

Vera Zvonareva, mesaj curajos împotriva războiului » Cum a protestat jucătoarea de tenis la turneul de la Miami

Tatăl „marelui trădător al Ucrainei” s-a înrolat în armată și luptă împotriva rușilor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
189875732656829
Constantin Trascu  •  28 Martie 2022, 00:43

Ce teatru ieftin daca este chiar asa sa se duca in tara ei sa puna mana pe arma si sa lupte daca este asa de patrioata dar ma indoiesc este iesita din forma restul galgara a dat ceva bani la ucrainieni ei cum a promis nu numai promisiuni

Vezi toate comentariile (1)
Comentează